Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet egy felnőtt Nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy felnőtt Nő ennyire (. )?

Figyelt kérdés

6 év után szétmentünk a párommal egyik napról a másikra, nem volt különösebb előzménye. Nagyon sokat dolgozom mostanában, próbáltam megalapozni a közös életünket és kevesebbet foglalkoztam vele, amit szóvá is tett. Leültünk megbeszélni a dolgokat, felhozta az érveit, amik jogosak voltak, beláttam,hogy igaza van. Minden pénzemet belefektettem az új cégbe, nehezen indult be, az a "barát", akivel közösen indítottuk rövid időn belül kiszállt az üzletből és ki kellett vásárolnom.

Szóval az exemmel békességben váltunk el, azóta is heti rendszerességgel beszélünk. Tegnap összefutottunk egy szórakozóhelyen és kiderült, hogy a volt üzlettársammal jött össze. Amikor megláttam Őket együtt teljesen leblokkoltam, visszavettem a kabátomat és sarkon fordultam.

Ma reggel próbált felhívni, de nem vettem fel, küldött egy SMS-t, hogy szeretne velem beszélni. Mondanom sem kell, hogy felbosszantott a dolog, nem kicsit, nagyon!

2016. márc. 17. 12:56
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
A szerelemnek nincs köze az üzlethez.Nem tett a nő semmi rosszat,de megértelek,hogy rosszul esik,hogy pont vele.Majd a következő nőt ne hanyagold el.
2016. márc. 17. 14:21
 12/28 A kérdező kommentje:

5 és fél évig egyszer sem panaszkodott arra, hogy elhanyagoltam volna, nem is lett volna rá indoka.

Amikor belekezdtünk a cég alapításba előre közöltem vele, hogy nem lesz egyszerű és nagy fába vágom a fejszémet. Nagyon ki voltak hegyezve a költségek, de meg volt a részem, aztán a társ kihátrált az üzletből, nem tehettem mást m,int befektetők után kutattam a nap 24 órájában, és megviselt. Majdnem belebuktam, de sikerült túlélni. Ez majdnem 5 hónapba telt, a Nő meg nem bírta kivárni. kíváncsi lennék mellettem maradt volna, ha mindenemet elbukom.

2016. márc. 17. 14:33
 13/28 anonim ***** válasza:
33%
Igaz, hogy azzal jön össze akivel akar, de szerinte már akkor is volt valami a kérdező barátjával amikor még együtt voltak. Ezt valószínű, hogy már nem tudjuk meg. Amúgy meg nem értem miért kell valakinek rögtön cserdben hagyni a párját ha valami probléma felüti a fejét. Nyugi kérdező, rendbe jönnek a dolgaid. 29/f
2016. márc. 17. 15:01
 14/28 anonim ***** válasza:
28%

nagyon azt akarod hallani, hogy egy szívtelen r.banc az exed...

de figyelj, szakítottatok. ha szeretne valakivel együtt lenni, minden joga megvan rá. kizártnak tartom, hogy csak azért jött volna össze a volt üzlettársaddal, hogy téged idegesítsen... akkor meg? fogadd el felnőtt emberként a helyzetet, hisz már nincs közötök egymáshoz.

2016. márc. 17. 15:15
 15/28 anonim ***** válasza:
28%
egyébként mi az, hogy nem bírta kivárni? majdnem fél évig tűre a helyzetet. a másik, hogy az jön le nekem, hogy még most sem rózsás a helyzet... ha akkor nem tudtad megoldani, hogy ne hanyagold el, a jövőben és most is ez lenne. mire várjon? a barátommal mi is kb 6 éve vagyunk együtt, és a tavalyi éve nagyon zűrös, stresszes volt...nagyon aggódott, de meg tudta oldani, hogy ne hanyagoljon el. persze, nem volt annyi ideje rám, de ha valaki ilyen típus, nem hagyja elsilányodni érzelmi szempontból a kapcsolatot semmilyen helyzetben.
2016. márc. 17. 15:18
 16/28 anonim ***** válasza:

Az igazi baj, hogy azt írod nem volt előzménye. Annyira nem volt, hogy utólag sem látod, pedig kellett lennie, nem is egynek. Egy kapcsolat nem megy gallyra csak úgy, annak van oka.

Lehet a haver azért szállít ki, hogy a csajodba meg beszálljon. Ez a rút igazság...

Am de, rohadtul igazságtalan, mégsem tehetsz az ég egy adta világon semmit ellenük. :(

2016. márc. 17. 15:25
 17/28 A kérdező kommentje:

Az elmúlt fél évem nagyon kemény volt, napi 12 órát húztam, és majdnem bedőlt az üzlet. Embereket győztem meg, hogy nekem dolgozzanak, a helység bérleti díja, a kivitelezők, a hatóságok, nagyon sok munka volt mire beindult. Amikor pénzért kuncsorogtam azt hittem nem jön össze, elkeseredett voltam, kiábrándult, és igen, kevesebbet adtam a páromnak mint egyébként szoktam, viszont sokkal nagyobb szükségem lett volna a támogatására mint azelőtt bármikor. Volt olyan hónap amikor azt mondtam nem fog összejönni, már azt számolgattam hogy mennyi marad ha feldobom az egészet, akkor speciel támogatott és azt mondta ne adjam fel.

Nem azért nem foglalkoztam vele, mert nem akartam, hanem egyszerűen besokalltam. Igazából ezt csak olyan ember érzi át aki végigcsinált pár ilyen projektet, az idő nagy úr, és ha sietni kell, akkor van stressz rendesen.

2016. márc. 17. 15:36
 18/28 anonim ***** válasza:
62%

Vannak ilyen nők (persze férfiak is).

Mondjuk szerintem ez csak egy indok volt a részéről, hogy miért szakítsatok.

Ki tudja, hogy amíg ti még munkatársak voltatok, milyen viszonya volt a barátnőddel a hátad mögött.

Mert ha valaki nekem csak barát akkor is az marad, ha különmegyek a páromtól (nem pedig 1 hét után már a karjában vagyok).

Sajnos ilyenek az emberek.

Ne bosszankodjál egy ilyen nő miatt, legyenek boldogok a haveroddal.

Te meg keressél egy értelmes, kedves, rendes nőt. És tedd féltékennyé őket az életeddel ;)

Sok sikert! :)

2016. márc. 17. 17:17
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

"Ki tudja, hogy amíg ti még munkatársak voltatok, milyen viszonya volt a barátnőddel a hátad mögött.

Mert ha valaki nekem csak barát akkor is az marad, ha különmegyek a páromtól (nem pedig 1 hét után már a karjában vagyok)."

Tudom, hogy rengetegen vannak, akiknek az érzelmei mindig szabatosan, vonalasan a fennálló vélt vagy valós közösségi szabályok szerint csordogálnak, legalábbis a rengeteg "én bezzeg sose szeretnék bele..." típusú megszólalásokból leszűrve, de nem mindenki ilyen "szerencsés" alkat.

Elárulok egy érdekes tényt: Sokan vonzódnak olyasvalakihez, akihez az adott helyzetben nem kéne, mert mondjuk valaki mással járnak. Sajnos ilyen gyarlók ezek az emberek, nem tudják irányítani az érzelmeiket olyan okosan, mint a kedves, jószándékú bírálóik. Képzeld, az is megesik, hogy egy ilyen borzalmas természetű ember képes felszámolni a nem működő párkapcsolatát és ezek után realizálni a vonzalmát.

Juj, ez szörnyűséges, biztosan már előtte is kavartak, elképzelhetetlen, hogy nem ugrott rá elsőre, hanem csak miután szakítottak.

2016. márc. 17. 17:35
 20/28 anonim ***** válasza:

Felnőttek vagyunk.

Azzal jön össze akivel akar.

Neked meg nem kell magyaràzkodnod senkinek ha ezek utàn nem akarod làtni.

2016. márc. 17. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!