Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kicsit aggódom. Kaphatok némi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit aggódom. Kaphatok némi megerősítést?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A sztori röviden annyi és most nyíltan kimondom, önbizalom növelésre van szükségem... Van egy lány a szakunkon, baromi aranyos, kedves, mosolygós. Szeretném elhívni találkozni sulin kívül, 2-esben, de még sosem hívtam el lányt csak így. Természetesen volt, már barátnőm, de mindig kialakult valahogy, sosem volt ez a konkrét randira hívás. Félek, mert egyetlen egyszer hívtam el, így valakit és megalázott, de nagyon. Mennyire szeretik a lányok, ha élőben hívják el őket? Hogy tetszik jobban a kérdés: Eljössz e randizni/ vagy találkozni kettesben sulin kívül? Köszi a válaszokat!

2016. márc. 16. 00:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Magamból kiindulva: nem szerencsés randinak nevezni. Elég, ha megkérdezed, hogy van-e kedve valamilyen közös programhoz, pláne, ha már beszélgettetek és tudod, hogy mi érdekelheti. Akkor célszerű valami azzal kapcsolatos programot felajánlani.

Ha engem valaki egyértelműen randira hív, akkor egyből "begörcsölök" és azt nézem, hogy miért NE találkozzak az illetővel.

De eddig még, ha valaki valamilyen frappáns ürügyet talált a találkozásra, azt nagyon tudtam értékelni, mert nem éreztem sarokba szorítva magam. Ezzel megadták az esélyt, hogy a találkozó során tudjam eldönteni, hogy mennyire érzem jól magam az illetővel, és el tudok-e képzelni folytatást.

2016. márc. 16. 01:59
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha valaki emiatt megaláz nagyon, azt ne hagyd annyiban. Gondolom nem olyan stílusban közeledtél hozzá, hogy ezt megérdemeld.

De ez a randira hívás dolog furcsa, ha nem nagyon ismered a leányzót, ez nem úgy működik, hogy kiszemelsz valakit, és már le is szólítod, hanem célszerű visszajelzésekre alapozni egy ilyen randira hívást, hogy azért biztosra menjen az ember, és ne hozd kellemetlen helyzetbe a lányt.

2016. márc. 16. 03:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Randi szót ne használd, ismerkedni mentek még csak. Figyu visszautasíthat, megalázhat, vagy éppen igent mond mindegy. A döntésedtől függ. Ha nem hozol döntést, addig az összes eshetőség nálad van és csak agyalsz azon, hogy mi van ha...és csak halogatod, vagy azon, hogy összejöttök, akkor meg eleszeretsz/rajongsz, de lépést még nem tettél. A kapcsolat legyen jó vagy éppen rossz virtuális marad. Szerencsére neked a millió eshetőségből csak az az egy kell. Döntsd el, hogy egy igenre van szükséged, menj oda, hívd el valahova találkozni suli után. A visszautasítástól ne félj az a jövő az még nincs. A félelem csak arra való, hogy merj bátornak lenni. :) Aki mer az bizony nyer komám...ügyes légy. 29/f
2016. márc. 16. 06:53
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Pancser vagy! Ennyire ostoba egyetemista nem lehetsz... Bár a válaszadók sem semmik..

Egy szóval sem említetted hogy beszéltetek volna már! De nyugodtan vágd az arcába. Végre átéled azt amit már évek óta át kellett volna.

2016. márc. 16. 08:29
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy megalázna, főleg ha aranyosnak, kedvesnek titulálod. Hidd el, ilyenkor a lány jobban zavarban van, mint te, én legalábbis nagyon úgy szoktam lenni. Aki megalázott, ott meg jobb is, hogy nem alakult semmi.

Tehát találkozni hívd el, én jobban szeretem neten, mint személyesen, mert akkor nem látják, hogy zavarba jövök, de most ezért biztos le fognak hurrogni. :) De szerintem semmi ciki nincs benne, neked is könnyebb, neki is. Ha lesz folytatás, már úgysem kell ezen aggódni.

22l

2016. márc. 16. 08:37
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan hívd el, de tényleg ne úgy, hogy: eljössz randizni?:) Hanem inkább: van kedved meginni egy kávét suli után? Ennyi! Menni fog! Ezzel nem égetheted be magad, mert nem házassági ajánlatot tettél. Erre nem is igazán lehet nemet mondani, mert mért ne? Ezt fogja gondolni! (lány vagyok, 26 éves)
2016. márc. 16. 13:56
 7/11 A kérdező kommentje:
Beszéltünk már... Nem randomba gondoltam, hogy odaugrok. A normális válaszolóknak köszönöm. Nem érdemeltem meg valóban, csak kedvesen megkérdeztem, hogy találkoznánk e egy kávé erejéig beszélgetni? Majd hangosan kiröhögött és a barátnőivel ezen csámcsogtak. Sajnos ez az élmény annyira bennem maradt, hogy azóta is aggódom ilyen dolgok miatt...
2016. márc. 16. 16:44
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a támogatást mindenkinek! Holnap meglátjuk mi sül ki ebből. Csak ne röhögjön pofán :D
2016. márc. 16. 16:52
 9/11 anonim ***** válasza:

A tervezett kávézós javaslat egy fokkal jobb, mint ha rögtön randinak hívnád, de nekem még jobban tetszene egy kevésbé elköteleződős verzió, pl. "spontán" együtt menni ebédelni vagy ilyesmi. Én a munkahelyen ismertem meg a barátomat, valahogy megkérdezte/megszerezte (nem tudom már) az e-mail címem, aztán átküldött valami programot, ami érdekes volt számomra és levelezni kezdtünk.

24L

2016. márc. 16. 19:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Hivd el setalni! Meselj hogy alakult:)
2016. márc. 17. 06:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!