Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig az kell, akit nem kaphatok meg?
Figyelt kérdés
Addig tetszik egy srác, amíg "be nem hódol nekem", vagyis amíg egyértelművé nem válik számomra, hogy bejövök neki. Most is volt egy srác, akiért epekedtem, folyton rá gondoltam, vele akartam beszélni, erre végre kezdeményez nálam, és ebből kiderül számomra, hogy bejövök neki és akar tőlem valamit, és így már nem is kell... Ez már többször is előfordult.
20/L
2013. máj. 1. 20:55
2/3 anonim válasza:
Mert nő vagy
Először kell nekik egy helyes pasi.Megkapják.Utána elkezdenek hisztizni hogy a pasi milyen bunkó velük.A pasi megváltozik és normális lesz.Utána meg azon sírnak hogy milyen unalmas a kapcsolat és hogy nincsen szerelem.Ezek után kinek kell komoly kapcsolat?Idegölés az egész
3/3 anonim válasza:
Nagyon rossz ez! Velem is ez volt...több hónapig totál szerelmes voltam,aztán amikor randira hívott,na jó utána pár nappal,amikor már csók is volt valahogy elmúlt...nagyon sz*r. Attól félek most is,hogy a srácot aki tetszik nehogy elveszítsem,ha arra kerülne a sor hogy járunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!