Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy nekem csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nekem csak az kell akit nem kaphatok meg?

Figyelt kérdés
Amikor járok valakivel, vagy mikor összejövőben vagyok valakivel elillan az érdeklődésem és nem voltam ezért még soha szerelmes, bezzeg van egy fiú aki már vagy egy éve játszik velem, és tudom, hogy sose fogom őt megkapni, mégis annyira vonz és mindig ő kell.. 16/L
2014. dec. 29. 15:44
 1/8 anonim ***** válasza:
ja ez engem is érdekelne :XD
2014. dec. 29. 15:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Engem nem kaphatsz meg. Ez tény!

Érdekellek?

2014. dec. 29. 15:46
 3/8 A kérdező kommentje:
:DDDDDDDDDD igen nagyon!
2014. dec. 29. 15:46
 4/8 anonim válasza:
Kérdező! Egy cipőben járunk :)
2014. dec. 29. 15:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Szintén ugyan ebben járok..

Mindig az kell,akit nem kaphatsz meg..Kihívás stb..Legalább is ezt szokták mondani..

2014. dec. 29. 15:49
 6/8 anonim válasza:
Velem is igy van... Ha tetszik is valaki es "megkapom" akkor mar...nem is tetszik annyira.. Nem tudom miert van ez.
2014. dec. 29. 15:50
 7/8 anonim ***** válasza:

6os!

Lehet azért,mert kihívásként tekintettél rá még akkor amikor nem kaptad meg..Illetve,mert miután megkaptad nem biztos,hogy olyan volt mint amilyenre vágytál..

2014. dec. 29. 15:54
 8/8 anonim ***** válasza:
én mindig megkapom akit akarok
2014. dec. 29. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!