Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek milyen ddolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen ddolog másfél év után ezért szakítani?

Figyelt kérdés

Állítólag azért, mert a fiú néha kicsit csúnyábban odaszólt a lánynak, mikor az valamivel felbosszantotta. A lány ezt több mint egy évig tűrte (többször veszekedtek emiatt) majd hirtelen szakított, állítólag főleg emiatt. A fiú békülni akart, de a lány se esélyt, sem rendes magyarázatot nem adott... Ilyen létezhet? Vagy esetleg folyamatosan oltogathatták a lányt ellene?

(ez nem velem történt, hanem egy barátommal)

2016. márc. 16. 16:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Létezhet. Legyêl boldogabb mássalint vele, az mindennél fájdalmasabb 😀😀
2016. márc. 16. 16:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét fél álláspontját ismerni kellene. Lehet, hogy az a "kicsit csúnyábban" nagyon csúnya volt, és ha ez viszonylag rendszeres, előfordulhat, hogy a másik fél ettől besokall. Lehet, hogy emiatt szép lassan elmúltak az érzései.
2016. márc. 16. 16:21
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Simán létezhet. Senki sem köteles elfogadni az erőszakot, még ha csak verbális is. Ennyi! Amúgy meg az érzelmeket nem kell és nem is mindig lehet indokolni. Ha valaki már nem szereti a másikat, vagy nem akar vele lenni, akkor ennyi, nincs mit tenni...
2016. márc. 16. 16:22
 4/13 Dreamer88 ***** válasza:
90%

Nem tudom mit jelent a csúnyább odaszólás, de a válasz kedvéért feltételezem, hogy csak határozottabb hangnemet jelent.

Ha így van, akkor a csaj nem bírta elviselni, hogy nem mindig neki van igaza és nem mindig körülötte forog a világ. Magyarán beképzelt volt.

(Nekem a legutolsó kapcsolatom volt ilyen. A fejem tetejére állhattam, az se lett volna jó, de ha szóvá tettem valamit finoman akkor én voltam a legnagyobb gonosz a földön).

Ha a srác tényleg paraszt módon szólt akkor ne csodálkozzon. Egy csaj se szereti ha rongyként kezelik.

2016. márc. 16. 16:23
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
1 évig tűrte? Hát nagyon türelmes volt. Már előbb ki kellett volna dobnia a pasit.
2016. márc. 16. 16:29
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem korrekt.
2016. márc. 16. 16:30
 7/13 A kérdező kommentje:
A srácnak tényleg kissé csúnya szája van, de ezek inkább csak maguk a szavak, nem pedig a hangsúly. Szóval szerintem inkább csak túl érzékeny volt a lány, vagy van más is a háttérben, mert elég hirtelen fordult ellene.
2016. márc. 16. 16:34
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mit mondott neki. Hiába csak szavak. A szavaknak súlya van. Attól függően, hogy konkrétan miket mondott neki, teljesen normális a szakítás ezen okból.
2016. márc. 16. 16:36
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Betelt a pohár és annyi...teljesen életszerű. Ráadásul a lány meg is sértődött a történtek miatt, valószínűleg joggal.

38F

2016. márc. 16. 16:46
 10/13 A kérdező kommentje:
És ha a fiú vissza akarna menni hozzá, akkor akár a fejére is állhatna, akkor se fogadná vissza a csaj?
2016. márc. 16. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!