Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Gáz" másfél hét után szakítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Gáz" másfél hét után szakítani?

Figyelt kérdés

A barátommal másfél hete vagyunk együtt. Nem érzem, hogy szeretne, vagy hogy szerelmes lenne, és nem igazán foglalkozik velem. Szakítsak vele most, vagy beszéljük meg a dolgokat, és adjak magunknak időt?

Ha a szívemre hallgatnék, akkor nem szakítanék vele....

2013. nov. 6. 18:05
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Küldj neki facen egy szívet
2013. nov. 6. 18:05
 2/8 anonim ***** válasza:

:$

Hogy szerethetne másfél hét után?

2013. nov. 6. 18:07
 3/8 anonim ***** válasza:
én a helyedbe szakítanék vele és lefeküdnék magammal
2013. nov. 6. 18:15
 4/8 A kérdező kommentje:

gondolom nem komolyan mondtad, amit írtál, első, de már küldtem neki szívet (nem csak úgy, hanem illett a környezetbe) és visszaküldte, de az nem jelenti azt, hogy szeret... csak egy szív.

második: nem várom el, hogy egyből szeressen... de azt igen, hogy foglalkozzon velem... egész héten alig találkoztunk, pedig egy suliba járunk, és egyszer sem keresett meg... ha összefutunk az utcán, akkor meg mindig "siet valahova"...

2013. nov. 6. 18:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Van egy ősi módszer, nem biztos, hogy a mai fiatalság ismeri...

B

E

S

Z

É

L

G

E

T

É

S

a nev.

2013. nov. 6. 18:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Talán beszéld meg vele.

Amúgy nem gáz. Én szakítottam 3 hét után is az egyik expasimmal. De azon nem volt mit megbeszélni, mert megvolt benne a szándék, hogy megcsaljon. Társkeresőn keresgélt szingliként... Hát megmondtam neki, hogy engem ne nézzen madárnak.

2013. nov. 6. 18:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is úgy jártam mint az utolsó. 2 hónap után kénytelen voltam kidobni mert nem szeretett, a problémáiról nem volt hajlandó beszámolni és mást keresgélt. Hát nem vártam meg mig talál és ő szakít.
2013. nov. 6. 19:26
 8/8 anonim ***** válasza:
De volt 1 napos "kapcsolatom" is. Nem gáz. Vagyis az, de ha a másik a hibás akkor téged ne zavarjon már ez!!
2013. nov. 6. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!