Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit gondoltok egy ilyen nőről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy ilyen nőről?

Figyelt kérdés

Szakítottam a barátnőmmel hónapokkal ezelőtt. Ő vissza akart szerezni de változni nem akart csak mondta. A sok hazugsága és neveletlensége miatt adtam ki az útját.

Hónapokkal később alig írtam már neki mert meguntam h csak mondja h változik de semmi.

Aztán elkezdett új haverokat gyűjteni akiknek azt hazudta h még mindig járunk és én elhanyagolom és h úgy bánok vele mint a kutyával. Pedig túl jól bántam vele bárki megmondja. Mindig pátyolgattam mert beetetett hazugságokkal h bántja mindenki főleg az apja. Most ugyanazt csinálja csak most én vagyok az ördög aki bántja.

A haveroknak azt hazudta h egy utolsó esélyt adott nekem mert szeret de ha nem változom akkor szakít mert nem bírja. Holott nem is jártunk már mióta sőt nem is találkoztunk.... néha egy üzenet viberen de ennyi.

Akik már kiismerték mind ott hagyták minden haver. De sajnos annyira előadja magát h mindig megsajnálja valaki....

És a legrosszabb h az én "jóhírem" alázza azzal h hazudik rólam.

Mindig vissza akar szerezni de mégis más férfiakkal fetreng. Ami jól van is de akk felejtsen már el, és fogja fel h nem kell.

Annyi h most jól kiosztottam de abban biztos vagyok h moat még inkább beállított sátánnak és máshogy mondta el a dolgokat....

Milyen ember az ilyen?

Amúgy felnőtt 22éves "nő"

2016. márc. 13. 14:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát ez elég kemény. Komoly problémák lehetnek a fejében. Vicc nélkül, én javasolnék neki egy pszichológust a helyedben, mert ez nagyon nem normális.

Azzal nem nagyon tudsz mit kezdeni, hogy "oda a jó híred". Betegesen viselkedik, akik jobban megismerik, rájönnek majd erre. Addig viszont sajnos ennek most egy kicsit megiszod a levét.

Kitartás!

2016. márc. 13. 14:07
 2/6 jocika147 ***** válasza:
0%
En is kiosztottam volna de mindenki előtt, úgy hogy még az utcára se menne ki szégyeneben. Plusz ha jol felidegel , bele is verdesnek a fejebe.
2016. márc. 13. 14:08
 3/6 anonim ***** válasza:
46%
Oda se neki koma, majd valaki jól umm "megvicceli" pislog mint pocok a lisztben, hogy mivel érdemelte ki ezt. Ha szerencsés vagy még láthatod is. 😶
2016. márc. 13. 14:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Hagyd figyelmen kívül, ne válaszolj neki, majd megunja. Esetleg keress valaki mást, akkor nem mondhatja, hogy veled jár.
2016. márc. 13. 14:12
 5/6 A kérdező kommentje:

Az a baj h en egy erzekeny f..szkalap vagyok igy faj amijet tett...

Amugy amikor szakitottam vele elment vagy 2x pszichologushoz de hazudott neki is. Azt hitte ha 2x elmegy akk majd visszafogadom csak ugy....

Amugy ha egy csaj ram nezett mar betegesen feltekeny volt es azt mondta h megoli ezt a not stb

2016. márc. 13. 14:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Ócska kis szutyok. Az egyik exbarátnőmet juttattad róla eszembe, szegényke ő is mindent megtett a szakításunk után, minden ismerősöm előtt elterjesztette, hogy ő dobott ki engem végighazudoztam neki a kapcsolatunkat stb., miközben olyanok derültek ki róla, hogy amíg nekem azt kamuzta, hogy valami kiállításra megy az ismerőseivel, addig valójában kúratta magát az exével. :D Hazudozott, ferdített mindent, amit csak lehetett. Azóta is kb. félévente mindig előhozakodik valami újabb fondorlatos kreálmánnyal, gondolom mély sebet hagytam a kis érzékeny lelkecskéjében, hogy én szakítottam vele. Legutóbb, pár hónapja kitalálta, hogy mindenki, aki gúnyos hangvételt üt meg vele szemben, vagy beszólnak neki, az nekem köszönhető, mert szerinte mindenkit ellene uszítok, miközben pont ő tette ezt éveken (!) keresztül. Abba még sosem gondolt bele, hogy az undorító, kétszínű, alattomos stílusa miatt orrolnak meg rá az ismerősei, de mindig szerez új barátokat, akiket manipulálhat. :D Idővel minden barátja, barátnője hátat fordít neki, most például a saját kolléganője rühelli, mint a szart. Mindig kimutatja a foga fehérjét, ez a veszte. Hülye beteg pszichopata szar az ilyen.
2016. márc. 13. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!