Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi legyen a folytatás?
Az elmúlt 2 hétbe csak veszekedtünk a barátommal. Tény az is hogy én is elég rossz kedvű voltam az elmúlt időbe sokat idegeskedtem. De neki a stílusa sajnos ezen nem segített, még rontott...... Hol kibékültünk hol másnap folytattuk a veszekedést. A végén az lett belőle hogy ahogy felkeltünk összevesztünk összeszedtem a cuccomat és hazahozott majd ráb.sztam a kocsiajtót. Az utolsó mondata az volt hogy majd hívjam ha észheztértem, én meg erre természetesen rákontrázva mondtam hogy azt várhatja majd döntse el hogy mit akar tőlem.. ( ez igy viszaolvasva elég vicces, de elgondolkozva így 1 napra rá elbeszéltünk a veszekedéseken végig egymás füle mellett, egyikünk magyarázott a másiknak.. ) Még aznap mikor hazahozott este írt egy smst, hogy jó lenne ha beszélnénk normálian én nem gondolom e így...
De, így gondoltam visszaírtam. Másnap hívott, hétköznapi dolgokról beszéltünk aztán mindkettőnk ment készülődni a dolgára.
Azóta nem hivott. Ma dolgoztam ilyenkor mikor még "" együtt voltunk "" mindig ( jött értem) hívott ha végeztem. Most nem hívott, nem vártam a hívását mert nem tudtam mire számítsak..
Szerintetek várjam míg ő lép megint kezdeményezi azt hogy találkozzunk vagy hagyjam még pihenni kicsit ezt az egészet?
20L
Apró megkereséseket, kezdeményezéseket mutathatnál, ha fontos számodra a barátod. Első kérdés: érdemes egymáson verbálisan levezetni a feszkót? Miért nem szexeltetek helyette egy nagyot?
Második kérdés: túl stresszes környezetben éltek, vagy csak egymást b_sszátok fel agyilag teljesen?
Amúgy ahogy mondta, gondolkozni nem árt, mérlegelni, hogy kell ez a veszekedés nekem egyáltalán?
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!