Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Normális az ilyen nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az ilyen nő?

Figyelt kérdés

Szakítottam a barátnőmmel egy év után.Nem éreztem azt,hogy lenne értelme tovább folytatni a dolgot.Értelmes,érett felnött módjára leültünk és megbeszéltük,átbeszéltük a szakítást.

Naívan azt hittem ezzel le is van zárva a történet.

2 napmúlva jött tőle egy sms,hogy a parkolóba hagyott egy búcsú ajándékot,és hogy sok szeretettel küldi.A parkolóban a kocsim össze volt karcolva,az abroncsok ki voltak lyukasztva( talán valamilyen kulccsal csinálhatta).

Azért a kocsiért én közel 5 évig dolgoztam.

Szerintetek ez normális reakció egy szakítás utan?

2016. márc. 6. 21:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, hogy kimondtad. Ki tudja, később mit csinált volna, ha valami nem tetszik neki. Az apjától meg rendes dolog, hogy rendezi a kárt.
2016. márc. 6. 22:07
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

A szörnyű az, hogy a lány ezzel nem mert eléd állni és az apjának kellett ezt megtennie.

Nem esett jól neked ez a dolog, de jól tetted, ne is keressen, neked is jobb ez így. Egy korrekt ember vagy, ez igen! Ezek után még vissza akar menni hozzád? Elég érdekes lenne.

2016. márc. 6. 22:12
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted a szakítást. Korrekt volt.

A lány részéről nem normális, de valóban igaz, hogy csak a saját fájdalmát akarta rád visszazúdítani. Épp egy ilyen hülye ötlet jutott eszébe. Ettől még gáz, amit csinált.

2016. márc. 7. 00:42
 14/18 anonim ***** válasza:
8%

Igazi p_csa a csaj.

Jól tetted haver,apósod kifizeti,a lány meg takarodjon a k.....a anyjába,gondolom a pénz értékéről fingja sincs,elkényeztetett kis senkiházi liba(ne haragudj ezt írom,de ha valaki kárt csinál a másik tulajdonában elszakad nálam a cérna),jól tetted még annyit odaírtam volna neki

,,Tudod .....(ide a neve jön) nem gondoltam volna,hogy ennyire gyerekes és jellemtelen egy senki vagy.Fogalmad sincs a pénz értékéről,én ezért több évet dolgoztam,és te kárt csináltál benne.

Legszívesebben megvernélek,de te arra se vagy méltó,hogy leköpjelek,nem mocskolom be a kezem ilyen idiótákkal.A cigányok csinálják ezt,látom te is az vagy kislány.

Felejtsd el,hogy élek,és tűnj el az életemből.Kápisi?"

Ezt így,lelkileg döngöld a földbe,mit képzel magáról,olyat adj neki,hogy fájjon neki,és utána soha többé ne vedd fel neki a telefont.

2016. márc. 7. 10:08
 15/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem ilyen stílusban, de valamit én is írnék neki, azért tudja hol a helye. Gürizik az ember évekig valamiért és akkor ő meg ezt teszi? Mikor tudja, hogy ez neked mennyi munka volt? Hogy van ez? De nem baj, mert majd ő is megtudja milyen az évekig dolgozni valamiért, vért pisilve.
2016. márc. 7. 11:01
 16/18 A kérdező kommentje:

Nem akartam( akarok ) ilyet írni neki,nem lenne értelme,úgyse értené meg.

1 év alatt amíg együtt voltunk,hozza szoktam és elegem is lett a stílusábol.

Úgy kifejezetten nem laktunk együtt,viszont gyakran előfordult,hogy napokat,heteket vagy,akár egy hónapot is nálam töltött.

Igazából tényleg nem vártam,soha el tőle,hogy bele adjon az albérletbe vagy a rezsibe( soha nem is adott, meg se kérdezte).

Viszont ami zavart vettem valami zsömlét vagy kiflit,hogy legyen másnapra kajám elég gyakran el tünt a hűtőböl a kajám másnapra ( persze pótolva már nem volt).

Ezek tényleg nem zavartak annyira. Viszont gyakran előfordult az is,hogy elkérte a kocsimat mondván elugrana a barátnőjéhez.

Az üzemanyagot persze teljesen kihajtotta belőle,eszébe nem jutott soha hogy megtankolja utána a kocsit.Én pedig örülhettem,ha a kútig elgurult a vas.( volt,hogy tolnom kellett.)

Persze,mikor felmertem hozni ezeket én voltam,kicsinyes,pitiáner stb.

2016. márc. 7. 22:02
 17/18 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, hogy akkor tényleg nincs értelme még egy percet sem foglalkozni egy ilyen nővel. Ne haragudj, hogy ilyet mondok, de ez egy unorító nő. Én is ismertem ilyet, nem volt a barátnőm, csak haver és ugyanez volt, bár ilyen drasztikus dolgokat nem csinált velem, de mást kihasznált rendesen. Mondjuk én őt sajnáltam, mert soha semmi sem lesz belőle, mindig másokra lesz utalva.
2016. márc. 7. 23:05
 18/18 anonim ***** válasza:

Az lehet hogy akkor van vége egy kapcsolatnak mikor az ember magában is lezárja, azonban akármilyen formában is beszélik át a dolgot hogy innentől kezdve ennyi, ha veszekedés, ha nyugodtan leülnek az illetők, akkor sem mentség arra hogy a másiknak anyagi kárt csináljon, nyilván nem a komoly intelligenciáról vall. Elhiszem hogy bántja, engem is már bántottak meg és szerintem sokakat azonban még sem teszünk jobb esetben hasonlót, de hát kinek mi a megoldás. Szakításról engem sem kérdezett meg a párom x év után hogy na most van-e kedvem hozzá. Másiknak pénze és munkája van benne.

19/L

2016. márc. 10. 14:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!