Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Se veled se nélküled?
Figyelt kérdés
Egy se veled se nélküled kapcsolatból miként tudnék elszadni?:( nem köt le se a hobbi se semmi.. Egyéni tapasztalatok és gondolatok érdekelnének olyanoktól, akik voltak ilyen kapcsolatban már és sikerült kilépniük..2016. márc. 5. 19:13
1/8 anonim válasza:
Akarattal, és határozottsággal. Aki lelkileg gyenge és nem képes változásra az nem is képes egy ilyen kapcsolatból kilépni. 180 fokos fordulatnak kell történnie. Letiltani mindenhonnan, összeveszni vele és elbúcsúzni. Vagy mással megismerkedni.
2/8 A kérdező kommentje:
Egy idő után lehetséges barátság kialakitása vele?
2016. márc. 5. 19:27
4/8 A kérdező kommentje:
Ő mondta h szakítás után is jóban szeretne velem lenni
2016. márc. 5. 19:47
5/8 anonim válasza:
Teljes kapcsolat megszakítás, máshogy nem megy.
Az ilyet határozottan, véglegesen le kell zárni, mert csak egymást építitek le mentálisan.
Sok erőt,és bátorságot kívánok hozzá :)
6/8 anonim válasza:
Ha az egyik fél még többet érez a másik iránt a barátság csak kínzása számára. Mert úgyis reménykedni fog, hogy egyszer csak ismét fellobban a láng.:) Egyébként ahogy előttem is írták, határozottság. Le kell ülni és megbeszélni, hogy ez így már nem megy. Pár hónapig rossz lesz, majd talpra álltok mindketten. Sok sikert,és mielőbbi boldog párkapcsolatot kívánok!
7/8 anonim válasza:
Ajaj, együtt érzek veled..én is így vagyok a barátommal.. :S
2 és fél éve vagyunk együtt, de az utóbbi fél év...rossz...:/ csak én sírok utána, scak én szenvedek hogy hiányzik...ő meg nem érdeklő módon fontosabb neki a munka!!!
Nehéz ebből kilépni, főleg ha gyenge vagy lelkileg...pont mint én!!!! :(
Én nem tudok szakítani, ő tudna...de én mindig visszasírom magam..:( tudom hogy nem tesz jót az önbecsülésemnek...meg hát, nem tudom, nem is éri meg folytatni ezt az egészet!!
Csak hát ha gyenge vagyok és nem akarok szakítani..meg hogy meg is történjen..:(
8/8 A kérdező kommentje:
Kedves elottem szolo,enis fél éve szenvedek.. de legy eros!! Talalsz jobbat mindig,én már kezdek kijonni:)
2016. márc. 6. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!