Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Se veled, se nélküled kapcsolat. Most mi történik?
5 évig voltunk együtt a barátommal. Elejétől kezdve voltak viták, többször szakítottunk már 1-1 hónapra. Nem igazán volt közös elfoglaltságunk, ő sokat változott azért értem, én azonban nem igazán.. mikor vele vagyok, nem akarok vele lenni, idegesít tőle minden.. mikor pedig nem vagyok vele, akkor sírok egyfolytában, hiányzik stb. Volt, hogy éreztem a szerelmet, volt, hogy jó volt a kapcsolat 1-1 hétre. Minden hónapban volt valami. Nem tudom, hogy most szeretem-e őt, vagy csak ragaszkodás.. félek, hogy egyedül maradok. Hiányzik, hogy átöleljen, hogy azt mondja szeret... hogyan szerezhetném vissza? Várjak? Hiszen ha összetartozunk úgyis visszajön. Eddig visszajött, de félek, hogy most komolyan gondolja azt, hogy "teljesen vége". Én szerettem volna ha elvesz, ha összeköltözünk.. teljesen össze vagyok zavarodva, érzelmi hullámokkal küszködöm.. :(
20L,21F
Túl leszel rajta hidd el csak IDŐ
Azért hiányzik mert most nincs veled ha veled lenne akkor meg már nem kellene ...
ismerős :D
IDŐ , IDŐ, IDŐ
mindenki végig csinálta neked is menni fog
Tudatosítsd magadban, hogy mi volt rossz a kapcsolatban.
Igazából le lesz zárva ez a kapcsolat, ha nagyon nem tudjátok hogy mi legyen akkor az úgy szokott végződni hogy borzasztóan összevesztek de addig ne jussatok el
az volt a rossz a kapcsolatban, hogy nem foglalkoztam vele, inkább mást csináltam, csak ne kelljen vele lenni.. de persze volt, hogy jó volt.
Most meg hiányzik és úgy érzem nem bírom. Félek, hogy egyedül maradok.
Ismerős helyzet!! Én is így vagyok a kapcsolatban...2 és fél éve...de az utolsó fél év nem jó...:S csak én sírok, csak nekem hiányzik a barátom..de neki fontosabb a munka meg a pénz...
lelkileg gyenge vagyok a szakításra...nem tudnám elviselni!!!!!!
nekem is ő az első kapcsolatom!!
Mi is többször szakítunk, vagyis ő szakít velem...de én vissza sírom magam...:S pedig nem túl jó a kapcsolat..nincs értelme :(
és ajjj...tudom mit érzel...nem tudom hogyan tovább..végülis csak az első kapcsolatunk amin nehéz tovább jutni, főleg ha gyengék vagyunk :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!