Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Se veled, se nélküled kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Se veled, se nélküled kapcsolat. Most mi történik?

Figyelt kérdés

5 évig voltunk együtt a barátommal. Elejétől kezdve voltak viták, többször szakítottunk már 1-1 hónapra. Nem igazán volt közös elfoglaltságunk, ő sokat változott azért értem, én azonban nem igazán.. mikor vele vagyok, nem akarok vele lenni, idegesít tőle minden.. mikor pedig nem vagyok vele, akkor sírok egyfolytában, hiányzik stb. Volt, hogy éreztem a szerelmet, volt, hogy jó volt a kapcsolat 1-1 hétre. Minden hónapban volt valami. Nem tudom, hogy most szeretem-e őt, vagy csak ragaszkodás.. félek, hogy egyedül maradok. Hiányzik, hogy átöleljen, hogy azt mondja szeret... hogyan szerezhetném vissza? Várjak? Hiszen ha összetartozunk úgyis visszajön. Eddig visszajött, de félek, hogy most komolyan gondolja azt, hogy "teljesen vége". Én szerettem volna ha elvesz, ha összeköltözünk.. teljesen össze vagyok zavarodva, érzelmi hullámokkal küszködöm.. :(

20L,21F

2016. febr. 16. 13:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez ragaszkodás, a félelmed is ebből jön hogy egyedül maradsz. Rajta kívül gondolom komoly kapcsolatod sem volt mással. Ez szó szerint szenvedés amit műveltek. Ez még évekig mehet de aztán be fogja látni valamelyikőtök hogy csak időpazarlás volt...sosem lesz olyan mint régen. Felnőttetek, telik az idő.
2016. febr. 16. 13:29
 2/10 A kérdező kommentje:
Ő volt az első kapcsolatom. Sajnos ő most úgy van vele, hogy időpazarlás az egész (bár eddig is ezt mondta mindig és visszajött hozzám), de félek, hogy én rontottam el, hogy nem tettem eleget. De mikor vele vagyok úgy érzem, hogy nem is szeretem, csak ritkán... de mi van, ha ő az igazi?
2016. febr. 16. 13:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy "ő az igazi", de azt is kell lásd nem működik! Erőltetettnek látszik ez a kapcsolat. És ti szerintem igazából lelki-társak vagytok, és kötődtök egymáshoz. Viszont boldogság meg sehol nem lesz magától. Anélkül meg van értelme?!
2016. febr. 16. 13:36
 4/10 A kérdező kommentje:
De ha ő lenne az igazi, akkor miért nem működik? Akkor miért nem szeretem? Akkor miért van ez a sok bonyodalom...? Nem akar velem lenni, határozottan kijelentette, de én bele pusztulok.. :(
2016. febr. 16. 13:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
El kell fogadd a tényt. Ha nem akar hát nem. Ha nem akarnál még több fájdalmat magadnak tovább lépnél...így csak rosszabb lesz.
2016. febr. 16. 13:42
 6/10 A kérdező kommentje:
Várok rá, ha szeret, visszajön.. ez egy kicsit megnyugtat. Nem tudok tovább lépni.. :'(
2016. febr. 16. 13:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Túl leszel rajta hidd el csak IDŐ

Azért hiányzik mert most nincs veled ha veled lenne akkor meg már nem kellene ...

ismerős :D

IDŐ , IDŐ, IDŐ

mindenki végig csinálta neked is menni fog

Tudatosítsd magadban, hogy mi volt rossz a kapcsolatban.

Igazából le lesz zárva ez a kapcsolat, ha nagyon nem tudjátok hogy mi legyen akkor az úgy szokott végződni hogy borzasztóan összevesztek de addig ne jussatok el

2016. febr. 18. 14:39
 8/10 A kérdező kommentje:

az volt a rossz a kapcsolatban, hogy nem foglalkoztam vele, inkább mást csináltam, csak ne kelljen vele lenni.. de persze volt, hogy jó volt.

Most meg hiányzik és úgy érzem nem bírom. Félek, hogy egyedül maradok.

2016. febr. 18. 14:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Ismerős helyzet!! Én is így vagyok a kapcsolatban...2 és fél éve...de az utolsó fél év nem jó...:S csak én sírok, csak nekem hiányzik a barátom..de neki fontosabb a munka meg a pénz...

lelkileg gyenge vagyok a szakításra...nem tudnám elviselni!!!!!!

nekem is ő az első kapcsolatom!!

Mi is többször szakítunk, vagyis ő szakít velem...de én vissza sírom magam...:S pedig nem túl jó a kapcsolat..nincs értelme :(

és ajjj...tudom mit érzel...nem tudom hogyan tovább..végülis csak az első kapcsolatunk amin nehéz tovább jutni, főleg ha gyengék vagyunk :(

2016. márc. 6. 21:08
 10/10 A kérdező kommentje:
erősnek kell lenni... mi már 2 hónapja külön... sokszor rám tör a pánik... de van, hogy boldog vagyok..
2016. márc. 7. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!