Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitott velemm mert elmondta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitott velemm mert elmondtam az igazat magamrol, tényleg ez az ok?

Figyelt kérdés
24-éves vagyok elmontam a barátnőmnek hogy ő vaolt nekem az első, 1 honappal utána (ő 31 éves) , erre röktön szakitott velem más nap. Szerintettek ezert? Ő azt mondja nem ezert de mar semmi esély a folytatasra soha azt mondja. Esetleg még idővel lehet esélyem?
2016. márc. 3. 13:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
rendben van köszönöm a válaszokat. és tudom, hogy vége, vegül is én is éreztem, hogy valami hiányzot neki mindig.
2016. márc. 3. 14:44
 12/15 anonim ***** válasza:

Jól értem, hogy lefeküdtetek, és az után 1 hónappal vallottad be, hogy ő volt az első? És ezt miért nem tudtad már a szex előtt elmondani neki? Miért kellett hazudni?

Önmagában szerintem nem az volt a probléma, hogy ő volt neked az első, hanem az, hogy elég gáz így indítani egy kapcsolatot, hogy egy ilyen fontos dolgot utólag kell megtudnia.

Az én férjem is szűz volt amikor összejöttünk, és eléggé rosszul érintett volna, ha utólag mondja el.

Esetleg a nő kora miatt lehet, hogy azt gondolta valóban, hogy te még csak most kezdted, és biztos meg akarsz dugni más nőket is, így nem érdemes veled maradnia. Mellesleg ha ezt gondolta, az hülyeség. Nem minden pasi vágyik arra, hogy ágyból ágyba ugráljon...de mindegy is.

Ha szakított, akkor hagyd a fenébe. Majd lesz jobb:)

2016. márc. 4. 17:18
 13/15 A kérdező kommentje:
hat sokszor el akartam mondani mar az elejen is csak feltem hogy kidob ezert es vegul tenyleg.... csak mar nem birtam neki hazudni...
2016. márc. 5. 07:27
 14/15 anonim ***** válasza:
El kellett volna mondani. Ha 1 csaj ezért kidob, akkor annyiur is ér. ( egy nagy nullàt)
2016. márc. 5. 08:35
 15/15 anonim ***** válasza:
annyit
2016. márc. 5. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!