Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitott velemm mert elmondtam az igazat magamrol, tényleg ez az ok?
Jól értem, hogy lefeküdtetek, és az után 1 hónappal vallottad be, hogy ő volt az első? És ezt miért nem tudtad már a szex előtt elmondani neki? Miért kellett hazudni?
Önmagában szerintem nem az volt a probléma, hogy ő volt neked az első, hanem az, hogy elég gáz így indítani egy kapcsolatot, hogy egy ilyen fontos dolgot utólag kell megtudnia.
Az én férjem is szűz volt amikor összejöttünk, és eléggé rosszul érintett volna, ha utólag mondja el.
Esetleg a nő kora miatt lehet, hogy azt gondolta valóban, hogy te még csak most kezdted, és biztos meg akarsz dugni más nőket is, így nem érdemes veled maradnia. Mellesleg ha ezt gondolta, az hülyeség. Nem minden pasi vágyik arra, hogy ágyból ágyba ugráljon...de mindegy is.
Ha szakított, akkor hagyd a fenébe. Majd lesz jobb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!