Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek van még remény? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van még remény? A barátnőm szakított velem több mint 4 év után, azzal az indokkal, hogy már nem boldog egy ideje.

Figyelt kérdés
Úgy kezdődött az egész,hogy beszélgetett chaten egy fiúval,de már korábban is voltak beszélgetései más fiúkkal,de mindig megmutatta,meg mondta,hogy csak unalomból ment fel,mikor én dolgoztam.Az ő beszélgetéseit mutatta,egy ideig,de mikor kiment külföldre a szüleihez,ő vele nem tudta megszakítani a kapcsolatot,és megbánta megismerte ezt a fiút,nem gondolta ez lesz belőle,és végül a facebookon szakított velem,hogy egyszerre nem tud szeretni két embert,én megértettem és azóta nem írok neki,ő sem nekem.Létezik,hogy 1-2 hét alatt kiszeressen a másikból az ember,mert közben voltak terveink,és sok kérdésemre,nem is tud válaszolni,és elég zavaros nekem az egész dolog.
2016. febr. 29. 10:12
 1/4 anonim ***** válasza:
47%

Már nincs. Létezik persze, nőknél elég gyakran mert a hirtelen jött pozitív impulzusokra sokkal fogékonyabbak.

Plusz ott van bennük a tudat, hogy teljesen mindegy kivel mit csinálnak, mindig lesz bepróbálkozó férfi így kizárólag a saját érdekeiket tartják szem előtt többnyire.

2016. febr. 29. 10:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Nincs.
2016. febr. 29. 11:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Pl mikor megkérdeztem,hogy mióta nem boldog,akkor azt válaszolta,hogy azt nem tudja,és nem tudja mi történt,hogy kiszeretett belőlem azt ő is szeretné tudni.Meg azt mondja mindig,hogy nem az én hibám,sajnálja,és mondta,hogy ne haragudjak,de ezt most ezzel a férfival különlegesnek érzi,de persze amikor én összejöttem vele,nekem is ezeket mondta,hogy milyen különleges vagyok és megbízik bennem.Hozzáteszem nem is találkozott vele,és a drága meg olyan naív hiszékeny,de ezzel sokra nem megyek,nekem is elhitt mindent amit mondtam feltétel nélkül.
2016. febr. 29. 12:32
 4/4 anonim ***** válasza:

szerintem örülj,hogy vége lett. mert ne haragudj, ha 4 év kapcsolat után szakít veled egy olyan csávó miatt, akit nem is ismer személyesen, akkor nem normális.

ráadásul ennyire tisztel,hogy neten szakít veled.

komolyan, nyiss egy pezsgőt és örülj,hogy ez nem később derült ki házasság meg közös lakás/hitel + gyerek után.

2016. febr. 29. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!