Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitott velemm mert elmondta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitott velemm mert elmondtam az igazat magamrol, tényleg ez az ok?

Figyelt kérdés
24-éves vagyok elmontam a barátnőmnek hogy ő vaolt nekem az első, 1 honappal utána (ő 31 éves) , erre röktön szakitott velem más nap. Szerintettek ezert? Ő azt mondja nem ezert de mar semmi esély a folytatasra soha azt mondja. Esetleg még idővel lehet esélyem?
2016. márc. 3. 13:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem,hogy ezért szakított. De nincs esélyed vele keress a társaságodra érdemesebb nõt.
2016. márc. 3. 13:11
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Soha ne mond nőnek azt, hogy ő volt az első... Ezzel azt mondod, hogy lesz második, harmadik meg negyedik...

Amúgy meg ha nem emiatt szakított, akopr meg ne kombinálj...

2016. márc. 3. 13:12
 3/15 A kérdező kommentje:
csak az a gond szeretem de moszáj elengedjem mert ő engem nem szeret.
2016. márc. 3. 13:19
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
A hejesirasod nem lehet h kozrelyatszott a dologban?
2016. márc. 3. 13:42
 5/15 anonim ***** válasza:
Nezd a jo oldalat a dolgoknak. Ha ezentul is oszinte maradsz, akkor nem mondod mar tobb csajnak ezt h te vagy nekem az elso. >< bar azt se nagyon kene mondogatnod h a 2.
2016. márc. 3. 13:44
 6/15 anonim ***** válasza:
4-es:D jaja
2016. márc. 3. 13:45
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

ő 31 éves.

Te 24

neki tik tak tik tak, tik tak van hátra

Te meg bőven ráérsz és lehet ez is közrejátszik. Köbö úgy hogy na majd most h a fütyköse aktiválódott most majd másokat is keresni fog.

2016. márc. 3. 13:53
 8/15 A kérdező kommentje:
Lehet mert azt is mondta, hogy nem illünk össze... meg azt, hogy nincs meg a szikra.
2016. márc. 3. 14:12
 9/15 anonim ***** válasza:
Meg gondolom azt is mondta hogy nincs veled semmi baj.Nőként mondom,én is ezzel ráztam le azokat akik többet akartak,rámragadtak,de én csak alkalmit szerettem volna,vagy épp találtam jobban hozzám passzoló pasit.
2016. márc. 3. 14:17
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

24 éves létedre nagyon buta vagy, szociális készséged, szövegértésed nulla. Nem akarlak bántani, de nem csoda, hogy ilyen nehezen találsz magadnak párt.

A nő megmondta neked, hogy nem érzi a szikrát, nem szeret téged, szerinte nem illetek össze. Ezen mit nem értettél? Minek kellett kiírnod erről egy kérdést ide? Szerinted ha az lett volna az ok, hogy előtte neked nem volt más, akkor nem szakított volna rögtön? Ha ez annyira zavarta?

Ha azt mondja, hogy nincs esély a folytatásra soha, akkor mégis mit vársz? Fogadd el, és kész. Talán próbáld meg felfogni felnőtt ember létedre, hogy vajon mi okból gondolhatja azt, hogy nem illetek össze. Esetleg ha leveszed a szemellenzőt és megpróbálod objektíven átgondolni a kapcsolatotokat, a személyiségeteket, felfogod te is, hogy nem illetek össze.

2016. márc. 3. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!