Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vajon miért csinálja ezt? 21/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért csinálja ezt? 21/L

Figyelt kérdés
3hete hogy szakított velem,mondván hogy már nem szerelmes belém..4évet jártunk, cuccokat visszaadtuk egymásnak már, de ő azt hajtogatja pár hete hogy nem akar elveszíteni mint embert és hogy beszéljünk..ír mindig hogy mi van velem..vajon miért van ez? értelmes válaszokat várok :)
2016. márc. 1. 13:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Persze, hogy szörnyű érzés. 4 év elég hosszú idő ahhoz, hogy ne felejtsd el 3 hét alatt. Idő kell hozzá. Próbálj továbblépni.
2016. márc. 1. 14:39
 12/12 anonim ***** válasza:

,,első kapcsolat volt..az jár a fejemben hogy soha de soha nem találok mást..pedig előttem az élet"

Pár héttel szakításunk előtt, az én barátnőm is ezt mondta, hogy soha nem talál mást. Aztán lám, 2 hónapra rá, már egy új pasival szilveszterezett!! (ő is korodbeli). Legyen boldog. Én meg 4 hónapja alig tudok kimozdulni itthonról, annyira megvisel(t). PEdig ő szakított velem.

28/f

2016. márc. 2. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!