Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vajon miért csinálja ezt? 21/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért csinálja ezt? 21/L

Figyelt kérdés
3hete hogy szakított velem,mondván hogy már nem szerelmes belém..4évet jártunk, cuccokat visszaadtuk egymásnak már, de ő azt hajtogatja pár hete hogy nem akar elveszíteni mint embert és hogy beszéljünk..ír mindig hogy mi van velem..vajon miért van ez? értelmes válaszokat várok :)
2016. márc. 1. 13:29
1 2
 1/12 anonim válasza:

Szia:)

Hasonló helyzetben vagyok és tapasztalat alapján, nem akarok én lenni a vészmadár, de nem lehet hogy van egy harmadik is a képben? Esetleg az a harmadik személy ejtette és most vissza akar szerezni. Ez a rossz változat..A jó az meg az,hogy megjött a józan esze és csak egy kis idő és távolság kellett neki hogy észhez térjen :)

2016. márc. 1. 13:35
 2/12 A kérdező kommentje:
írhatok privátot?
2016. márc. 1. 13:38
 3/12 A harmadik szem ***** válasza:

Sajnos nagyon ritka az, amikor végleg helyrejönne egy ilyen után egy kapcsolat. Nem is a szakítás a probléma, a probléma az, ami miatt szakítottatok. Valószínűleg különböztök. Nem teljesen, de éppen eléggé, hogy hosszú távon ne érdeklődjetek a másik felé annyira amennyire még az elején a "szerelmes" fázisban tettétek.

Lehet itt képbehozni 3. személyt, de valószínűleg ennél földhözragadtabb az ok, hogy miért írogatja ezt. Egyszerűen nehéz elfogadni, hogy azok a "valakik" akik régen voltatok, és végtelenül boldog kapcsolatban éltek, már nem TI vagyok. Megváltoztatok (vagy akár éppen akkor voltatok megváltozva), viszont hangra, külsőre, érzésre még mindig ugyan az a valaki ugrik be neki, mint akivel annyira boldog volt. Időre lesz szüksége, hogy elfogadja, hogy ezek a "valakik" már nem azok.

2016. márc. 1. 13:48
 4/12 anonim válasza:

Hát nekem ebből az jön le, hogy van egy másik lány a dologba aki most dobta, és vissza akarja magát könyörögni hozzád,

Ne hagyd ,hogy kihasználjon

2016. márc. 1. 13:52
 5/12 A kérdező kommentje:
szívem mélyén tudom hogy nem lesz már semmi.. de akkor is nagyon nehéz..ragaszkodás..máson se jár az agyam
2016. márc. 1. 13:52
 6/12 A harmadik szem ***** válasza:

Ez a legszebb része a szerelemnek :)

Ha szeretnéd, hogy mihamarabb "kigyógyulj" ebből, akkor az alábbiakat teheted:

- Csinálj dolgokat. Teljesen mindegy, hogy mennyire nincs kedved hozzá, amúgy biztosan lenne, csak a bánat érezteti ezt veled. Akármilyen keserű szájízzel is, de CSINÁLJ dolgokat.

- Ne gondolj rá úgy, mintha csak rosszabb lenne attól, ha rágondolsz. Nyugodtan törd magad az egészen. Rágd át magad minden lehetséges párbeszéden az exeddel a témában fejben. Foglalkozz vele rengeteget nyugodtan, mert annál hamarabb fogod megszokni/megunni a témát, és annál természetesebben fogod tudni kezelni.

- Ismerkedj. Valószínűleg ez a legkönnyebb. Keress embereket, akik érdekesek, és beszélgetnél velük. Szerencsédre itt akárki szívesen beszélgetne egy 21 éves lánnyal.

2016. márc. 1. 14:11
 7/12 A kérdező kommentje:
első kapcsolat volt..az jár a fejemben hogy soha de soha nem találok mást..pedig előttem az élet
2016. márc. 1. 14:15
 8/12 A harmadik szem ***** válasza:

Hogy is fog hiányozni majd neked ez a "rossz" érzés, mikor már elfelejted az egészet... :)

Hidd el, gyönyörű az, amikor úgy jössz rá milyen is (volt) szeretni valaki és szeretve lenni, mintha egy szikla esne a válladra. (ilyet nem mondanak...)

2016. márc. 1. 14:20
 9/12 A kérdező kommentje:
hát nem tudom,ez most szörnyű érzésnek tűnik..
2016. márc. 1. 14:24
 10/12 anonim ***** válasza:

Ugyanezen átmentem.

Első 4 éves kapcsolat, nagy szerelem - még nagyobb gondok.

Ugyanezt éreztem mint te, hogy vége a világnak, nekem nem kell más és nem is lesz. Ment a huza-vona, egyszer ő, egyszer én nem bírtam szakítani végleg.

Nehéz elvágni a szálat, de hidd el megéri. Én legalábbis azóta megtaláltam az Igazit és ez soha nem történt volna meg, ha nem szakítok az első szerelmemmel . Azóta nem tudom mi van vele, de nem fáj már, csak az árulása.

Adj időt magadnak, ne dőlj be a szövegének, mert úgyis minden csoda 3 napig tart. Zárd le a múltat, jobban jártok mindketten ha nem raboljátok egymás idejét.

2016. márc. 1. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!