Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ezutan tetszem neki?
Figyelt kérdés
2 fiunak tetszettem vagyis az egyiknek biztos es a masik mindig megnezett de jo hosszan..voltam egy bulin es mindkettovel Smaroltam de nekem csak az tetszett aki csak megnezett es nem is tudom mert smaroltam a masikkal...:(( es ok 1 osztalyba vannak es jol megegyeznek...vajon annak meg tetszem? Ugy banom h az aki nem tetszett lesmarolt...nah tehat tanacsokat varok koszonom...en azzal szeretnek lenni mert valami megfogott benne, olyan buntudatom van ugy banom2016. jan. 23. 15:02
1/3 anonim válasza:
csak azt ne mondd, hogy 14-16 éves vagy...
A te fajtádtól egyébként felfordul a gyomrom... elmész bulizni és lesmárolsz mindenkit...
2/3 anonim válasza:
Szóval egyetemista, ez még nem változtat a tényen...
Ha valóban kedveled a srácot elmondod neki, de azt is elmondod, hogy mit tettél a másik sráccal... ha ezek után nem vág pofán akkor van esélyed...
Légy őszinte, mert ha komolyan gondolod akkor akár lehet is valami, amíg nem találsz egy másik srácot, aztán úgyis otthagyod a francba az előzőt.
3/3 anonim válasza:
ha már tudja akkor pláne jobb lenne, ha elmondanád neki,
ha tudja ha nem, nem hiszem, hogy rád írna.
Beszélj velük és találjátok ki értelmes ember módjára.
A másik lehetőséged, hogy nem lépsz semmit, ők sem lépnek semmit és akkor nem történik semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!