Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitottunk, de szeretem még, mit tegyek?
Szakitottunk nemrég a barátommal. Érdeklődtem mi van vele, a munkával stb. Kérdeztem hogy hogy van,mondta hogy megvan, majd visszakérdezett hogy csak ezért irtam rá? Mondtam hogy igen.
Szeretem és tudom hogy ő is még engem,de nem akarok egyedül megtenni mindent a kapcsolatunkért. Legyek vele türelmes?
A káposztás felmelegített izé-bizé mondattól már hányok.
Íme a sztorim, hátha segít. Mi 4.5 évig voltunk együtt, amikor a folyamatos viták és eltávolodás miatt szakítottunk. Hagytunk egymásnak teret, 2.5 hónapig heti 1x ha beszéltünk (egyébként többször írtam rá én, de mint kiderült, ő azért nem akart, mert azt hitte, én már tovább léptem). 1 hónapig nem is láttuk egymást, majd elhívott randizni - mintha most kezdenénk az egészet :) Annak már 1 hónapja - újra együtt vagyunk. Ekkora harmónia még soha nem volt közöttünk.
Igenis megéri pici "pihenőt" tartani, főleg ebben a korban és főleg sok idő után. Mindkét fél személyisége fejlődhet és rájöhet az ember, valójában mit is szeretne.
Szóval szerintem ne add fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!