Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Fingott előttem ezért dobtam....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fingott előttem ezért dobtam. Jogos?

Figyelt kérdés
Tartsa már vissza a szellentést az emberek előtt....nem a középkorban élünk.
2016. febr. 19. 20:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
72%
Mert mit számít hogy fiú vagy lány? Ha fiú akkor más lenne a véleményetek mint ha lány?
2016. febr. 22. 13:24
 22/25 anonim ***** válasza:
71%

18-as:

"Szerintem az egymás előtti fingás tudat alatt is rombolja a két ember közötti kapcsolatot."

Ekkora marhaságot még sose hallottam.

Ki az a hülye, aki fogja magát, és elmegy a ház másik végébe fingani? Anyámék 21 éves házasok, érdekes módon apám fingása még nem rombolta szét a kapcsolatukat.

NORMÁLIS kapcsolatban nincs olyan, hogy nem fingunk egymás előtt. Nyilván nem étkezésnél kell, vagy közvetlenül az orra alá fingani, de azt, hogy finganom kell, nehogymár valaki más szabja meg. Ilyen nincs. :D

2016. febr. 22. 15:14
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Hahahaha :D

Nekem, mikor ex barátom festette a plafonomat létrán odaakartam hajolni puszit adni a fenekére erre odafingott orrom alá:D Röhögök ezen az eseten azóta is. Volt olyan is, hogy fesztiválon sátraztunk és odanyomott egyet a drága... úgy kellett kimenekülnöm. Ezek tök jó sztorik ja és nem ezért mentünk szét. :D

2016. febr. 23. 20:15
 24/25 anonim ***** válasza:
Oké, nyilván, ha valakinek bejön az alpári, prosztó humor, mint pl. a másik arcon fingása, akkor igyekezzék ezt toleráló partnert találni.
2016. febr. 27. 21:35
 25/25 anonim ***** válasza:

"Anyámék 21 éves házasok, érdekes módon apám fingása még nem rombolta szét a kapcsolatukat."

GYK: nem azt írtam, hogy tönkreteszi, hanem azt, hogy nem feltétlenül tesz jót hosszútávon, különösen a szexualitás terén.

2016. febr. 27. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!