Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fingott előttem ezért dobtam. Jogos?

természetesen kamu a kérdés, de azért megválaszolom:
nem jogos

igen jogos, főleg ha direkt fingik.
Nem nem kell kilélegezni, de lehet halkan is csinálni. Ha meg túl sok a bélgáza, akkor forduljon orvoshoz, vagy változtasson az étkezési szokásain!

Ha lesz majd férjed úgy gondolod, hogy nem fog előtted fingani? Csak elárulom neked mellesleg, hogy mivel az ember étkezik és emészt ráadásul megeszünk manapság mindenféle dolgot így ez elkerülhetetlen, hogy bizony gáz is képződik ennek folyamán. És neked akár tetszik akár nem, ki kell, hogy jöjjön. Sőt.... ráadásul a fenekén jön ki :S :S. Sőt!!! Ráadásul ott erős záró izom van így még hang is képződik mellé. Csak egy példát mondok, mondjuk 10 év házasság után is tartsa vissza előtted a szellentését mert neked ez nem tetszik.
Én úgy vágnálak ki téged a házamból mint macskát sz@rni. Vedd már észre magad gyermekem!

Jó eséllyel kamu kérdés, de tény, hogy lehet a másikra tekintettel is kiereszteni a szelet. Nem az orra alatt, főleg kaja közben. Arrébb lehet menni, át a lakás másik felébe, stb.
Szerintem az egymás előtti fingás tudat alatt is rombolja a két ember közötti kapcsolatot. Természetesen nem arról van szó, hogy a wc-ből esetleg kihallatszanak a hangok, hanem mint említettem, a kvázi szándékosan a másik mellett elengedett galambokról.

Sok gyökér biztos benne, hogy nő írta ki a kérdést, de azért legyünk már őszinték magunkhoz... :)
A kérdés valszeg kamu, de rólatok sokat elmond ez a hozzáállás.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!