Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem szerelmes szakított....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szerelmes szakított. Tehetek valamit?

Figyelt kérdés

Barátnőm szakított, mert hogy már nem szerelmes belém. Elég nagy lett köztünk a táv és sokat nem tudtunk dolgozni a kapcsolatunkon az elmúlt időben. Szeretni szeret elvileg. Én is őt és hát nagyon egy pár voltunk. Az utóbbi időben lehet az agyára mentem hogy találkozzunk már 2-3 hét után, mert ez senkinek se jó, ez egy szakítással lett megkoronázva...

És igazából mindig így járok, elmúlt a szerelem és dobnak a nők. Elég szar érzés, persze ha kérdezem hogy mi volt a baj nem tudnak mondani semmit sem rám.. Én tisztában vagyok a hibákkal amiket elkövettem, de most hiányzik és vissza szeretném kapni. Néha beszélünk neten, de ő nem érdeklődik hogy létem felől..

Amíg gyakrabban találkoztunk nem volt semmi ilyen baj és egyszerűen nem érti meg, hogy ez is hozzá tesz, meg a szerelem is mulandó dolog, főleg ha nem ápolják, de hátrakötött kézzel nem tudok mit tenni. Ennek ellenére úgy gondolom hogy ő meg én tényleg egy pár vagyunk. Csak az időzítés nem volt jó, vagy a költözés előtt kellet volna megalapoznunk jobban a kapcsolatunkat vagy később összejönnünk.

Ti ilyen helyzetben mit tennétek, hogy lehet érzelmeket kicsalogatni belőle? 1 hónapja nem láttuk már egymást..

Talán nem sokára cuccok vissza adása végett.

23F

2016. febr. 19. 14:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Közel volt ő, csak elkezdődött az egyetem, amúgy igen, nekem is az idegeimet tépte már ez a dolog nagyon... viszont nem vagyok egy könnyen feladós típus meg nem abba élek, hogy amint valami rossz vagy nehéz véget kell vetni.. meg ragaszkodó is vagyok nagyon.. lehet nem túl férfias, de én nem ideiglenes barátnőt keresek sőt.. általában engem koptatnak le egy idő múlva hogy nem szerelmesek már..lehet szar a felfogásom
2016. febr. 19. 21:22
 12/13 anonim ***** válasza:

A nők sokkal gyorsabban képesek kiszeretni a férfiból,mint fordítva.Sajnos ezen nem tudunk változtatni.A nők tudat alatt is,és akkor is ha nem mondják,vagy ha tagadják,de akkor is az alfahímet keresik. A férfi értelemszerűen behódol a nőnek a párkapcsolatban,hogy megkaphassa,de ezzel együtt idővel elveszíti igazi férfiasságát,vonzerejét az adott nő számára. Amikor ez megtörtént a nő lelép. Az meg férfi személyiség függő dolog,hogy mennyi idő után sikerült a nőnek megpuhítani "papucsállatkáját". Van akinél 2hónap,van kinél 2év, 6év, 16év stb.

Ajánlom figyelmedbe a www.ferfihang.hu oldalt. Ha van elég türelmed végigolvasod,és szépen át fogod látni az összes problémádat.

2016. febr. 21. 12:30
 13/13 A kérdező kommentje:

És a volt párommal tudok ezzel kapcsolatban bármit tenni? Jelenleg szerintem már le sem szarja a fejemet eltelt 1 hónap ha megkerestem beszéltünk felületesen de ennyi.. Arra nem méltat hogy találkozzunk még a cuccok miatt sem.

Tudom lehetetlenül hangzik de mi fordíthatná meg ezt az egész helyzetet? Van erre bevált ösztönös tipp?

2016. febr. 21. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!