Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha szeretjük egymást, de időről-időre szakít velem? Nem tudni a pontos okát.
Szerintem látja rajtam,hogy néha nem tetszik nekem a stílusa,és van hogy kiakadok rajta. Nem akarja hogy rosszul érezzem magam,mert azt nem szereti látni,de neki változtatni meg óriási erő lenne...de hát az élet nem habostorta.Tudom hogy ez kemény meló lenne és hosszú idő,de sztem megérné.Neki is!!!
Köszi a válaszokat :)
Az én párom is ilyen, de én már nem szeretnék gyereket ( 50 elmúltam)Nehéz vele, sokszor nem bánnám, ha szakítanánk. Nagyon mély a depressziója, de nem hajlandó elismerni. Én nem akarom elhagyni, de ha ő menni akar, már engedem.
Neked kell eldönteni, el tudod-e viselni a természetét hosszú távon.
Igen, neki is akarnia kell, hogy jobb legyen! Különben te a fejed tetejére is állhatsz, akkor sem lesz jobb...
Paradox, de általában az ilyen típusú embereknek akkor a legrosszabb, ha működik egy kapcsolat, mert az már "komoly". Ilyenkor szélsebesen igyekeznek elhagyni a hajót, mielőtt még őket hagynák el, vagy valamiért vállalni kellene a felelősséget. Mintha ez amúgy rossz dolog lenne...
Keress rá olyan pszichológiai kifejezésre, hogy "kötelékfóbia". Gondolom ennek is vannak különböző szintjei.
Sajnálom!:(
Át tudom érezni, az én barátom is hasonlóan működött. Totális elzárkózás, nulla kommunikáció. Én meg csak néztem, hogy mi a fene történik, amikor előtte még "szeret és velem akar lenni". Utána meg csak "nem tudom mit akarok". Szomorú nagyon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!