Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Meg szeretném magam ölni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg szeretném magam ölni egy fiú miatt folyt. Lennt?

Figyelt kérdés
Egy fiú akit nagyon szerettem és sokáig együtt voltunk egyik napról a máskira eltűnt és nem érdekelte egyszerűen hogy mi van velem,nem érdekeltem, tényleg nagyon tönkretett és soha nem próbálta jóvá tenni és a végén már közölte hogy senki vagyok számára. Semmivel nem ártottam neki ő volt az életem. Ennek már majdnem egy éve és napról napra rosszabbul vagyok pedig nem beszéltünk. Ezerszer megalázott már de annyira hogy nem tudom feldolgozni. Éjjel nappal rá gondolok és más fiúra rá sem tudok nézni és nagyon megszeretném keresni de állítólag van már más neki és gondolom úgysem érdeklem. Szeretném megölni magam mert nem látok más kiutat már fizikai fájdalmat is érzek emiatt és sokszor leszek rosszul. Szerintetek beszéljek még vele mielőtt elszánom magam? Légyszíves ne ítéljetek el.
2016. febr. 12. 22:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne beszélj vele mert csak még jobban rontana a helyzeten és nem fogja meghatni, hogy halálra szántad magad. De tedd fel magadnak a kérdést: Megéri egy ilyen alak miatt eldobni az életed?
2016. febr. 12. 22:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Tök mindegy, van-e valakije, mi a francnak keresnéd meg ezek után? Ez az ember kapcsolatot sem érdemel....Nem éri meg bántani magad egy ilyen miatt....

Ne tegyél semmi rosszat magaddal, sokan szeretnek téged és ne okozz nekik ekkora szomorúságot, hogy bántod magad. Még nekem is rossz ezt olvasni, gondolj bele, a szeretteidet mekkora csapásként érnél. Nem vagy egyedül ezzel az érzéssel és kilábalnak belőle! Kérj segítséget a szeretteidtől vagy esetleg szakembertől! Ne félj, minden rendben lesz.

2016. febr. 12. 22:42
 3/6 anonim ***** válasza:
mekkora csapásként érné *
2016. febr. 12. 22:42
 4/6 anonim válasza:
Nekem 22 évesen csinálta ezt a vőlegényem,hogy szakított magyarázat nélkül.Sose találtam meg az igazi párom,és nekem is mai napig fáj,mert rajtam kívül minden volt osztálytársamnak családja van.Tudod ennek 16 éve,és most hogy írhatnék neked,ha ilyet tettem volna?Kezeletlen depresszió miatt a legutolsó állapotba jutottam anno,de közben 7 napból hetet dolgoztam.Én már menni se tudtam,olyan fájdalmaim voltak,eddig nem kell elérni.1 év múlva helyrejöttem,és még cégeket vezettem,ahol körbevettek,mint egy család.Akinek a lelke sérül,az másoktól erősebb,kitartóbb,értékesebb sokkal,ez vagy te.Szedtem nyugtatókat annak idején,és amikor éreztem,hogy sokkal jobban vagyok,pihentem,utaztam,többé egy darabot se vettem be.Kell ilyenkor egy pici orvosi segítség,aki meghallgat,vagy egy szülő,aki megért.Legtöbbször a barátok csak látnak valamit,de nem hiszik,hogy súlyos lehet,vagyis ők nem fognak orvoshoz vinni.Engem a mentő vitt el éjjel,egy olyan pillanatom maradt,amikor egy idegen házba becsengettem,hogy segítsenek,mert nagyon rosszul vagyok.Elhitték,és talán ennyin múlt egy értelmes ember élete.Utólag számomra ilyesztő és vészes,és nem részletezném,de teljesen visszaáll az élet.Nagyon vigyázz,hogy máskor a fiú mutassa meg többször mennyire vagy fontos neki.
2016. febr. 12. 23:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Meg ne tedd. Fordulj inkább pszichológushoz. Van + férfi a világon
2016. febr. 13. 21:55
 6/6 anonim ***** válasza:

El ne vakítson a szerelem... .

Voltam már hasonló helyzetben, de beláttam hülye voltam. Egyszerűen jobb lett volna kilépnem belőle.

Neked is ezt tanácsolom.

Túl kell tenni magadat. Ha egyedül nem megy, kérj másoktól segítséget és ettől ne félj: tapasztalni fogod, hogy később jobb lesz.

2016. febr. 24. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!