Ha több fogamat is fogják kezelni egyszerre, akkor a háziorvossal kiírathatom magam betegállományba, vagy fogászat miatt nem írhat ki? Illetve milyen kezelésre készítsem fel magam? (lent folyt)
Ha beletört, akkor nincs mese, kapirgálás következik! Nekem ugyanez volt a bölcsességfogammal. Hatalmas adag érzéstelenítő ami persze szart se ér, és fúróval meg hegyes végű pálcával csinálják. Garantálom hogy be fogsz szarni.
Kénytelen leszel kiiratni magad betegállományba, és vásárolj be tejbepapiból jó nagy készletet...egy ideig ugyanis nemigen fogsz tudni mást enni.
Ennyire fájdalmas???
És szerintetek akkor nyugodtan mondhatom a házi dokinak , hogy készülök fogászati beavatkozásokra és ezért kérem, hogy írjon ki vagy hivatkozzak megfázásra???
Ne szarjál be!!! Mondom nekem kiszedegették a fogaimat, aztán csavarokat raktak be, erre van az érzéstelenítés, nem fostam össze magam egyáltalán. Ott a link lent miről van szó. A másik hozzászóló szerint, aki itt drámázik, már meg is kellett volna halnom? Régebben nekem is szedegettek ki betört fogakat, de attól sem szartam a székbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!