Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem érzitek magatokat értéktelennek, ha a szakítás után túl hamar lép túl a párotok és már mással kavar? (kb pár hét után már mást hajt)
Ez ilyen.
Le kell vonni a konzekvenciát, és idővel felépíteni magad, tovább lépni.
Nem, miért éreznék ilyet?
A szakítással lezárult egy korszak, valaki gyorsabban feldolgozza a szakítást, van, aki nem.
De ha te értéktelennek érzed magad emiatt, arról csak te tehetsz, az exednek ehhez már semmi köze!
A szakítás feldolgozása nem könnyű dolog, de tovább kell lépni. A másik fél miatt ne érezd magad gyengének. Szed össze magad, kicsit változtass magadon és hidd el újra visszatér az önbizalmad és ragyogni fogsz a környezeted számára.
UI: Életem legdurvább szakításán vagyok túl kb . 2 hónapja, de azóta gyökeresen megváltoztattam az életem.
3 év együttélés után az exem 3 nappal később már mással volt.. Nem éreztem magam értéktelennek, mert én is 1 héttel később jöttem össze a párommal.
A különbség az volt, hogy az ex kapcsolata kb 4 hónapig tartott, az enyém pedig már 5 éve.
Elmúltak az érzelmek, békésen elváltunk. Mire vártunk volna? És nem, egyikünk sem kúrt félre a végén, és egyik új pár sem volt ok a szakításra. Nélkülük is ugyanúgy véget vetettünk volna a rossz kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!