Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megpróbálnátok kívülállóként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megpróbálnátok kívülállóként szemlélni ezt a helyzetet? (hosszú lesz)

Figyelt kérdés

2 éve voltam együtt a párommal, mikor véletlenül kiderült, hogy megcsal. Akkor rákérdeztem, hogy szereti e a lányt, azt mondta: "azt hiszem, igen".

Sajnos elköltözni még nem tudtam, így valamennyire betekintést kaptam a lánnyal kapcsolatos dolgokból. Furcsálta, hogy a csaj néha olyanokat ír neki, hogy ne is írjon többet neki.... nem tudom, adott e rá magyarázatot később, de nem is igazán firtattam. Sajnos annyira belebetegedtem az aljasságukba, mert a párom kijelentette, hogy ne is próbálkozzak semmivel, mert ő nem volt szerelmes belém...most meg ugye szerelmes lett.

Szóval akkor telt be a pohár, mikor a kisfiamra is kihatással lett az én lelki váltságom... na akkor megírtam a csajnak, hogy undorítóak. Erre visszakérdezett, hogy mit szeretnék, meg hogy össze akarok e újra jönni a párommal. Elmeséltem a (volt) páromnak...kicsit elcsodálkozott (ő kérdezte, miről beszéltünk)

Az együtt lakás és a közös dolgok annyira bennünk vannak, hogy újra egymás karjaiba kötöttünk ki.... persze én kijelentettem, hogy nem akarom visszakapni, már csak kihasználom a helyzetet míg mellettem van... ő is így gondolta.

Azt mondta, míg szingli...addig lehet az "ágyasom" (furcsálltam ezt a kijelentést, de ő tudja)

Ma rákérdeztem, hogy szerelmes-e még...azt írta: nem mondhatja meg

elcsodálkoztam. Ennyi lett volna a nagy szerelem? ezért volt minden felhajtás...félre dobás? hangsúlyozom, hogy nem akarok tőle semmit, csak érdekelnének a vélemények. Egyáltalán ebből lehet valamire következtetni?

2016. febr. 11. 11:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
ja, és nem hiszem, hogy mindenki szexel mindenkivel...mert azóta nem találkoztak...és úgy nehéz lenne
2016. febr. 11. 12:52
 12/12 anonim ***** válasza:

Kívülállóként annyit mondok, hogy hagyd ott - főleg a gyerek miatt.

Nektek kell a jövő és egy ilyennel nem tudtok tervezni. Ismerkedj olyan emberekkel, akik be tudnak fogadni (nem mindenki nevében beszélek, mert a gyerekkel kapcsolatban már, megoszlanak a vélemények).

2016. febr. 24. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!