Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Rossz ember lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember lennék?

Figyelt kérdés

Párom szakított velem. Az előzményekről annyi, hogy kissé túlsúlyos volt, amit az orvos is mondott neki. kb 20 kg-t kellett fogyni, hogy elérje az ideálís súlyát. igaz magas, mert 180cm. Jól megvoltunk, nagyon szerettük egymást bár én néha néha mondtam neki, hogy kicsit mozogni kéne, mellette vagyok, segítek neki. Én is hajlamos vagyok hogy túl hamar felszedjek pár kg-t. Ő ez bántásnak vette, és mondta hogy akkor már így nem is tetszem neki. Meg hogy majd lefogy, de akkor már más férfi lesz az életében.

Nem tudom, akkora kérés, hogy nemcsak én miattam, maga miatt is egy kicsit ledobni, segítséggel.

A kapcsolatunk vége felé csökkent a vonzalma irántam, és mondta h már nem szerelmes. Eleinte még tényleg bántott h kicsit nagy darab, de a végén már elfogadtam. De késő. Ő szerinte én mindenkit meg akarok változtatni.

A szexben sem voltam akkora ,,férfi” állítása szerint. Jó volt-jó volt, de nem érezte h a fellegekbe járt volna. Ez számomra kicsit megalázó. Nem vagyok az az ,,állat” az ágyban, inkább gyengédebb, romantikusabb. Lehet párszor le kellett volna tépnem a ruháit és jól megdöngetni? így utolag…

Nagyon belészerettem, talán ennyire még nem szerettem senkit. Borzalmasan megbántam, hogy akkoriban bántottam. Úgy érzem, nagyon nehezen fogadom el, hogy már nem vagyunk egy pár. Túltenni magam, a mai napig nem tudtam (3 hónapja lett vége.)

Rengeteget tépelődtem, gyötrődtem, hogy most én rossz ember lennék? Rokonok, akik szintén ismerték mondták, hogy nagyon illettünk egymáshoz, de talán mégsem volt az a nagyon nagy szerelem.

Csak az bánt kicsit, hogy szakításunk után, neki 2 hónappal már van barátja. Ennyire hamar túltette magát rajtam, holott tudtam hogy ő is nagyon szeretett engem.

28/f

2016. febr. 3. 15:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igen, ezt én is ,,megpaktam” utána egy közös baráttól is (nő), hogy a nőknél a súly nagyon érzékeny téma. Ezért is gondolkoztam rajta, hogy soha többé egy nőnek se fogom ezt felhozni. Persze olyanokkal nem is bonyolódok mélyebb kapcsolatba, aki nagyon kövér ezek után. Pár nappal szakításunk előtt bementem a munkahelyére-ápoló- és mondtam neki, már-már sírva, hogy nem fogom soha többé bántani. Ez így is lett, mostmárt nem bánthatom, mert vége.

A mozgásra mindig úgy utaltam, hogy na gyere, ma megyünk bicajozni, vagy futni. Vagy van egy jó programom számodra.. de így viccesen. nem úgy hogy te kövér diszno, most lefogyasztalak. Meg azért mentünk is, futni, bicajozni, de mondtam neki, hogy sztem ez nem aktív zsírégetés. neki meg az kellett volna.

Beszélgettünk sokat a szexről. Addig jo volt, mert éreztem én is. Csak tényleg furcsa h miért a szakítás közeledtével mondja, hogy így meg-úgy. Neki férfi kell mondta.

Hamar túl tette magát rajtam. meg szerintem egyrészt a bnőinek meg magának is akarta bizonyítani, hogy igen is, ő hamar talál mást. Oké, legyen boldog, mert megérdemli!! Nem volt az a fajta lány, aki gyorsan mindenkivel. Nagyon nagy érzelmi világa volt.. Nekem férfi létemre, meg ennél is nagyobb. Vagy csak túl sokat agyalok. :)

köszönöm a válaszokat

2016. febr. 3. 18:44
 12/13 anonim ***** válasza:

Azért 20 kg az nem kis túlsúly akárhogy nézzük.

De amíg ő úgy nem érzi, hogy le kell fogynia, addig nem is fog.

Valamin megakadt a szemem: "Meg hogy majd lefogy, de akkor már más férfi lesz az életében."

Itt már tuti képben volt neki valaki melletted. Vagy már ekkor tudta hogy nem szeret és csak kényelemből volt veled.

Amúgy ez egy nagyon bunkó kijelentés.

Sok lusta ember van aki nem képes tenni azért hogy kinézzen valahogy, számomra érthetetlen hogy ennyi önuralma nincs valakinek, hogy nem zabál. Mert a plusz 20 kilóhoz azért zabálni kell. Szerintem jogosan vártad el hogy lefogyjon, szépen próbáltad vele megértetni is. Az a kapcsolat haldoklásához vezet ha a férfi, egy nőt már nem lát szépnek, vonzónak, nőiesnek.

Valahogy nem értem azokat akik azt nyomatják hogy a másiknak semmi köze a párja súlyához. Szeresse úgy ahogy van.

Abba nem gondol bele egy nő sem ha a párja egy igénytelen kinézetű férfi lenne, az nekik sem tettszene.

És most itt tényleg nem 5-10 kilókról beszélünk, mert azt könnyen felszed bárki.

De legjobb az amit mondasz, nem kell olyannal kezdeni akin látszik hogy ebből probléma lehet.

Sajnálom egyébként hogy így alakult.

2016. febr. 4. 00:50
 13/13 A kérdező kommentje:

En se vagyok egy nagyon vekony, de rajtam jobban eloszlik☺ 200cm es 105kg vagyok. Az igazsaghoz az hozza tartozik, h volt egy eleg undoríto, bunko húzasom vele szembe, amit szinten borzalmasan megbantam: az 1eves evfordulonkon elpakoltam a cuccaimat tole(meg nem koltoztünk ossze), es ultimatumot adtam neki, hogy fogyjon le vagy otthagyom. Nagyon ki volt utana akadva, bögött. Par hetre ra, kozos baratnonk segitsegevel meg tudtuk beszelni a dolgokat, nyugodtan. Mondtam neki en mindenbe mellette vagyok. De sajnos ra 2 honapra, okt elejen kimondta h mar nem szerelmes. Innen en voltam magam alatt, es sokszor meg most is elöjon.

Vonzódtam mindig is hozzá, de mondjuk így az utobbi időbe, mikor láttam rajta a változást, még jobban. Ezt nem is tagadtam előtte, sokszor mondtam. Most meg hogy vége, láttam róla képeket, és...álomszép lett! Nem is írtam semmi kommentet a facebook-hoz, gondolom úgyis tudja, hogy csinos és vonzó.

Faj-faj, pedig mar 4honapja vege, de meg nem tudom tultenni magam rajta. Az egy kicsit bant, h o mar 2honapra ra talalt pasit maganak. Ennyire tul tudta magat tenni rajtam. Talan igen, a vegen mar nem is volt szerelmes, ez vigasztal.

2016. febr. 8. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!