Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti dobnátok a pasitok egy jobbért?
velem stabil, harmonikus kapcsolatban történt ilyen. Volt szikra, meg minden, de mégsem engedtem a kísértésnek. És nem volt gond a házasságomban, csak egyszerűen az újonnan megismert emberrel nagyobb volt bizonyos szempontból (szakmai pl.) a hasonlóság. De a hűség az hűség. Pedig szebb, gazdagabb, okosabb az újonnan megismert ember, de abban már nem vagyok biztos, hogy kapcsolatban van-e olyan kedves, mint a férjem, szereti e úgy a gyerekeket, tesz e annyi mimdent meg a párjáért, mint a férjem.
De az ok, pusztán elvi volt: a HÜSÉG.
Nem tudom, leírták-e már előttem, de ez minden nő esetén megfigyelhető, ha felbukkan egy szintekkel jobb hapsi az aktuális párjuknál, akkor általában úgy tekerik-csavarják a szálakat, hogy a jelenlegi párkapcsolatból szakítás legyen, s minél hamarabb be lehessen próbálkozni az übermenómanómacsónál.
Kezdődik a legapróbb beszólogatásokkal, kötekedésekkel, rosszallásokkal, majd előbb-utóbb kiprovokálják az első veszekedést is, aztán a sokadikat is, csakhogy lehetőségük, alibijük legyen mibe kapaszkodni, hogy "hát igen, ezek miatt szakítottam, és nem azért, mert mozog a nuncim a város menő csávójáért".
Ismerjétek be, csajok!!!!!!4444négynégynégyöthathét
Nem tudom. Ha már benne vagyok a kapcsolatban, és szeretem, akkor valószínűleg nem. De amúgy nekem mindig mindenből a legjobb kell, szóval ki tudja :D
Meg mit jelent az, hogy jobb? Olyan emberrel nem is nagyon szoktam összejönni, aki csak olyan meh. Akivel komolyan gondolom, azt én tényleg a legjobbnak látom, félig jó nekem sose kell, inkább vagyok egyedül. Szóval ja, valószínűleg észre se venném a csodás pasim mellett :D
Hát erről tudnék mesélni.....
Először is nem igaz, hogy egy kapcsolatot a pénz nem tud kikezdeni. Az exem 1,5év után lépett le egy férfivel, aki azzal bolondította meg, hogy megígérte Neki, hogy elviszi Ausztráliába, ahová nagyon el szeretett volna jutni. Nem rejtette véka alá ezt a vágyát, sok könyvet és filmet gyűjtött össze és mesélt is róla, csakhogy akkoriban Én ezt nem engedhettem meg magamnak.. örültem ha kajára volt elég pénzünk. Aztán a sors fintora, hogy jó 5 évvel később újra összehozott minket a sors, egy esküvőn találkoztunk újra, mindketten kapcsolatban voltunk, de jó fél évvel később pár hét különbséggel mindkét kapcsolat szétment. Nem sokkal később felvette az ötletet, hogy mi lenne ha megpróbálnánk és igent mondtam. Tudom, hogy h...én hangzik, de kíváncsi voltam ,hogyha az anyagiak nem szólnak közbe akkor meddig bírta volna ki mellettem(nem vagyok egyszerű eset), és majd 1 évet voltunk együtt, és egy cseppet sem bántam meg.
A történet vége az lett, hogy Én köszöntem el Tőle, mert találkoztam a mostani párommal és egyszerűen nem tudtam rá koncentrálni.
Az elfojtott vágyak, érzések idővel mindig a felszínre kerülnek, és ha van rá lehetőség, hogy ezek beteljesüljenek akkor ott kiborul a bili.....minden csak idő kérdése. Nem szabad olyan kapcsolatban élni, ami folyamatos lemondással jár, mert lássuk be, hogy nem életszerű.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!