Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lányok ti dobnátok a pasitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti dobnátok a pasitok egy jobbért?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy van egy barátotok akivel boldogok vagytok szinte tökéletes(okos ügyes szép..stb) a kapcsolatoktok is egész stabil, de egyszer csak jön egy hasonló pasi csak jobb és hajlandó lenne összejönni veletek. Ti mit tennétek?

2016. febr. 3. 12:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

velem stabil, harmonikus kapcsolatban történt ilyen. Volt szikra, meg minden, de mégsem engedtem a kísértésnek. És nem volt gond a házasságomban, csak egyszerűen az újonnan megismert emberrel nagyobb volt bizonyos szempontból (szakmai pl.) a hasonlóság. De a hűség az hűség. Pedig szebb, gazdagabb, okosabb az újonnan megismert ember, de abban már nem vagyok biztos, hogy kapcsolatban van-e olyan kedves, mint a férjem, szereti e úgy a gyerekeket, tesz e annyi mimdent meg a párjáért, mint a férjem.

De az ok, pusztán elvi volt: a HÜSÉG.

2016. febr. 3. 12:55
 12/19 A kérdező kommentje:
11-es: És azóta elmúlt már? Csak fellángolás volt?
2016. febr. 3. 13:04
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom, leírták-e már előttem, de ez minden nő esetén megfigyelhető, ha felbukkan egy szintekkel jobb hapsi az aktuális párjuknál, akkor általában úgy tekerik-csavarják a szálakat, hogy a jelenlegi párkapcsolatból szakítás legyen, s minél hamarabb be lehessen próbálkozni az übermenómanómacsónál.

Kezdődik a legapróbb beszólogatásokkal, kötekedésekkel, rosszallásokkal, majd előbb-utóbb kiprovokálják az első veszekedést is, aztán a sokadikat is, csakhogy lehetőségük, alibijük legyen mibe kapaszkodni, hogy "hát igen, ezek miatt szakítottam, és nem azért, mert mozog a nuncim a város menő csávójáért".

Ismerjétek be, csajok!!!!!!4444négynégynégyöthathét

2016. febr. 3. 13:35
 14/19 Sunshinedoll ***** válasza:

Nem tudom. Ha már benne vagyok a kapcsolatban, és szeretem, akkor valószínűleg nem. De amúgy nekem mindig mindenből a legjobb kell, szóval ki tudja :D

Meg mit jelent az, hogy jobb? Olyan emberrel nem is nagyon szoktam összejönni, aki csak olyan meh. Akivel komolyan gondolom, azt én tényleg a legjobbnak látom, félig jó nekem sose kell, inkább vagyok egyedül. Szóval ja, valószínűleg észre se venném a csodás pasim mellett :D

2016. febr. 3. 13:45
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát erről tudnék mesélni.....

Először is nem igaz, hogy egy kapcsolatot a pénz nem tud kikezdeni. Az exem 1,5év után lépett le egy férfivel, aki azzal bolondította meg, hogy megígérte Neki, hogy elviszi Ausztráliába, ahová nagyon el szeretett volna jutni. Nem rejtette véka alá ezt a vágyát, sok könyvet és filmet gyűjtött össze és mesélt is róla, csakhogy akkoriban Én ezt nem engedhettem meg magamnak.. örültem ha kajára volt elég pénzünk. Aztán a sors fintora, hogy jó 5 évvel később újra összehozott minket a sors, egy esküvőn találkoztunk újra, mindketten kapcsolatban voltunk, de jó fél évvel később pár hét különbséggel mindkét kapcsolat szétment. Nem sokkal később felvette az ötletet, hogy mi lenne ha megpróbálnánk és igent mondtam. Tudom, hogy h...én hangzik, de kíváncsi voltam ,hogyha az anyagiak nem szólnak közbe akkor meddig bírta volna ki mellettem(nem vagyok egyszerű eset), és majd 1 évet voltunk együtt, és egy cseppet sem bántam meg.

A történet vége az lett, hogy Én köszöntem el Tőle, mert találkoztam a mostani párommal és egyszerűen nem tudtam rá koncentrálni.

Az elfojtott vágyak, érzések idővel mindig a felszínre kerülnek, és ha van rá lehetőség, hogy ezek beteljesüljenek akkor ott kiborul a bili.....minden csak idő kérdése. Nem szabad olyan kapcsolatban élni, ami folyamatos lemondással jár, mert lássuk be, hogy nem életszerű.

37F

2016. febr. 3. 13:59
 16/19 anonim ***** válasza:
Oh istenem de szep amikor az emberek ilyen gyönyörűen hazudnak! Az élet szep, minden kapcsolat a sírig tart, jah a mesékben. Ha jön egy jobb mindenki le fog lepni, csak a mertek lesz személyfüggő. Adott egy friss kapcsolat ahol ezerrel dúl a szerelem az is le fog lepni ha talál valakit aki megforrobb érzéseket tud benne kelteni, le fog lepni,. Viszont mennyi az esélye, hogy betoppan egy ilyen személy, kvázi nulla, mennyi az esélye hogy 2 ev utan amikor nem rózsaszín vattacukorfelhoben fog úszni, a lany hanem egy olyan ember mellett akivel vitáznak, akivel kompromisszumokat kell kötni. Jön egy olyan pasi aki úgy tűnik élete szerelme, le fog lepni, ha a generált érzelem nagyobb mint a mar megszoktam, igy is szeretem erzes.
2016. febr. 3. 14:00
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy lenne nála jobb... 11 év alatt nem sikerült nála jobban találkoznom.
2016. febr. 3. 16:16
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Dobnák-e? Ne viccelj! Mind ezt csinálják! :) Minket ártatlan jóra való férfiakat állandóan csak bántanak mindenféle lelki kínokat kell kiállnunk. Hát meddig akarjuk még ezt tűrni?! :)
2016. febr. 3. 16:37
 19/19 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. Nem, nem múlt el még az érzés, csak kissé halványodott, de nem érdekel. Nem bántam meg, hogy a férjem mellett maradtam, jó ember. A másik meg csak egy zsákbamacska, egy nagyon vonzó zsákbamacska. De nem is zavar már az érzés sem, igaziból ez is hozzáad valami szépet az életemhez. Sok mindent próbáltam, hogy elmúljon az érzés, igazán sok mindent, de nem múlt el, így egy idő után egyszerűen elfogadtam, hogy ezzel együtt kell most egyenlőre élnem. Az ember pedig kerülöm, mert ha kettesben lennék vele egy olyan szobában, és még nála is tartanak az érzések, nem tudom, hogy a pillanat heve nem ragadna el, még engem is. Kerülöm. Ennyi. Majd elmúlik. Vagy sosem:-) Ki tudja?
2016. febr. 5. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!