Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lányok ti dobnátok a pasitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti dobnátok a pasitok egy jobbért?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy van egy barátotok akivel boldogok vagytok szinte tökéletes(okos ügyes szép..stb) a kapcsolatoktok is egész stabil, de egyszer csak jön egy hasonló pasi csak jobb és hajlandó lenne összejönni veletek. Ti mit tennétek?

2016. febr. 3. 12:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
20%
Ez csak természetes, főleg a mai "ne érd be kevesebbel, mert ön megérdemli, csak a tökély!" világunkban.
2016. febr. 3. 12:23
 2/19 anonim ***** válasza:
88%
Ha tényleg szeretem az aktuális párom, és tényleg boldog vagyok vele, akkor csak azért nem fogom eldobni, mert a másiknak még több diplomája van meg még magasabb meg többet keres stb (szóval ilyen nem érzelmi, hanem materiális szempontok alapján). De ha már érzelmek vannak az új pasival kapcsolatban, akkor azért más a leányzó fekvése - akkor valószínűleg az aktuális kapcsolattal sincs minden rendben. Ilyenkor várnék 1-2 hónapot, hogy a másik iránt fellángolás volt, vagy több, és az után cselekednék.
2016. febr. 3. 12:26
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Ahol már eltelt pár év boldogan és szerelemben és kialakult egy erős kötődés,ott nincs ilyen,hogy "jobb pasi".Az új pasit még nem ismeri a nő,nem tarthatja jobbnak,mint a szerelmét.

Ha meg rossz a kapcsolata,akkor persze,hogy lelép egy jobbal.

2016. febr. 3. 12:29
 4/19 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy soha nem is viszem semmire ebben az életben, de én elhajtottam a főnököm milliomos üzletfelét is, mikor bepróbálkozott.

Nem úgy van, hogy egyébként van barátom és szeretem, kivéve ha a másik "jobb".

Másrészt mindenki legyen olyannal, amilyet megérdemel.

Nem jó, ha a másik túl helyes, túl okos stb a másikhoz képest, mert akkor meg ő fog mindig nézelődni, hol talál jobbat.

Mi pont megérdemeljük egymást. :) Minden jóval és rosszal együtt.

Mindenkinél van jobb.

Más kérdés, ha egy ember mellett letettem a voksom, akkor hűséges vagyok, és ezt elvárom tőle is.

2016. febr. 3. 12:32
 5/19 anonim ***** válasza:
3%

De ha jó kapcsolata is van, hirtelen jön Mr.Tesztoszteron, basszus hagon, borosta vagy mr.menőarc szakállal, 3szor akkora mellkassal és izmokkal mint Nyüzü Gergő a férj, és már ránézésre látszik hogy 2szer akkora dákója van akkor hirtelen "elhajlik" a nőci...

2016. febr. 3. 12:33
 6/19 anonim ***** válasza:
89%
Nem, mivel ilyen nincs. És ha annyira stabil a kapcsolatom, akkor nem fogok mást jobbnak érezni. Ha gondok vannak a kapcsolatban, csak akkor tud egy jobb feltűnni.
2016. febr. 3. 12:37
 7/19 anonim ***** válasza:
94%
Mit értesz azon, hogy jobb? A kapcsolatokat, az embereket nem így mérik... Ez nem olyan hogy van két autó és az egyik jobb mint a másik. Ha én szeretek valakit és jó vele, akkor számomra az úgy jó ahogy van, nincs jobb. A jobb se biztos hogy jobb, mert ezt csak úgy tudhatom, ha megismerem a másikat is, amihez idő kell, naívság előre ilyet kijelenteni. Másrészt meg senki sem tökéletes. És ez itt a lényeg, hogy azzal az illetővel azért jó, mert a hibáival együtt szeretem.
2016. febr. 3. 12:38
 8/19 anonim ***** válasza:
92%
Stabil kapcsolatban, ha szereted a párod, akkor ő a legjobb és a legszebb. Oda nem tud beférkőzni más. Legalábbis a miénkbe tuti nem. Attól, hogy szeretem, pont Őt látom a legszebbnek és legjobbnak; tudom, mire számíthatok, tudom, hogy számára én vagyok a minden - ezt dobnám el??
2016. febr. 3. 12:42
 9/19 A kérdező kommentje:
7.es: a jobbat úgy értem, hogy ha egymás mellé tennéd kettejüket az "új" jóképűbb, okosabb, viccesebb vagy ne adj isten gazdagabb lenne. egyébként ne itélj el, úgyanígy gondolom én is csak kíváncsiságbólt tettem fel a kérdést
2016. febr. 3. 12:50
 10/19 anonim ***** válasza:
Ha valakit szeretek, annál nincs jobb a számomra.
2016. febr. 3. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!