Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti dobnátok a pasitok egy jobbért?
Ahol már eltelt pár év boldogan és szerelemben és kialakult egy erős kötődés,ott nincs ilyen,hogy "jobb pasi".Az új pasit még nem ismeri a nő,nem tarthatja jobbnak,mint a szerelmét.
Ha meg rossz a kapcsolata,akkor persze,hogy lelép egy jobbal.
Lehet, hogy soha nem is viszem semmire ebben az életben, de én elhajtottam a főnököm milliomos üzletfelét is, mikor bepróbálkozott.
Nem úgy van, hogy egyébként van barátom és szeretem, kivéve ha a másik "jobb".
Másrészt mindenki legyen olyannal, amilyet megérdemel.
Nem jó, ha a másik túl helyes, túl okos stb a másikhoz képest, mert akkor meg ő fog mindig nézelődni, hol talál jobbat.
Mi pont megérdemeljük egymást. :) Minden jóval és rosszal együtt.
Mindenkinél van jobb.
Más kérdés, ha egy ember mellett letettem a voksom, akkor hűséges vagyok, és ezt elvárom tőle is.
De ha jó kapcsolata is van, hirtelen jön Mr.Tesztoszteron, basszus hagon, borosta vagy mr.menőarc szakállal, 3szor akkora mellkassal és izmokkal mint Nyüzü Gergő a férj, és már ránézésre látszik hogy 2szer akkora dákója van akkor hirtelen "elhajlik" a nőci...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!