Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tegyem túl magam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam?

Figyelt kérdés
3évig voltunk együtt együtt is éltünk de nem működött sok veszekedés a semmin tenyeremen hordoztam mindent megvettem neki mert nem sajnáltam tőle s mert nagyon szerettem de még sem voltam jó neki kidobott 3x még is mindig megbocsájtottam neki,mással vagyok már kedvelem is nagyon az új lányt de még is mikor egyedül vagyok gondolok rá hogy mi lehetett volna mert nyugodt természetű vagyok mindent meg lehet beszélni velem ismerők mondják hogy majd kibékülünk de ha van eszem nem kellene mert szerintem megint ez lesz.
2016. jan. 28. 21:05
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha már 3-szor vágtatok neki, felesleges lenne, újra megpróbálni vele. Benne van a hiba, ha nem tud, nem akar változtatni rajta, ilyen marad. A gondok megint kezdődnének elölről.

Neked pedig, addig nem kellett volna új lány, amíg túl nem léptél rajta. Ez ki fog ütközni majd később.

2016. jan. 29. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!