Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem magam túl életem első nagy szerelmén?
"Ő volt nekem az igazi!"
Nem ő volt az igazi.
"Tudok róla hogy már szakításunkra egy hétre már egy másik nővel feküdt le és már együtt is vannak."
Ez az ember nem szeretett téged,ez atombiztos.
Látszólag nem nagyon rázta meg a szakítás.
Ne sajnáld,éppen ezért,tudom én innen könnyen pofázok,de meg kell próbálnod tudatosítani magadban,el kell fogadnod.
Az első szerelem nem biztos,hogy az igazi,sőt,az esetek nagy részében nem az.
Amit tehetsz,kidobsz minden rá emlékeztető dolgot,ki kell törölnöd még az emlékét is.
Az idő,ha lassan,de segíteni fog.
Addig is le kell foglalnod magad valamivel,a gondolataid.
Nem ártana valami sport,testmozgás,még ha nincs is kedved,ez azért fontos,hogy estére elfáradj,könnyebben tudsz elaludni.
Tessék sokat beszélgetni barátosnékkal,szülőkkel,akárkivel.
Lényeg,hogy a gondjaid beszéld ki,add ki magadból,ne fojtsd el őket.
Amikor "elgyengülsz",véletlenül se a szép közös emlékek jussanak eszedbe,inkább szedd össze a negatív dolgokat vele kapcsolatban,a hibáit.
Vedd sorra őket,akár kérdésben fel is teheted magadnak,és hosszan, pontosan válaszold is meg.
PL.Béla megcsalt engem?
Igen megcsalt,tavaly sziktóber 35-én Jolánnal a házunkban,amíg én dolgozni voltam.
Nincs itt a világvége,ezen majdnem mindenki átesik.
Fel a fejjel:)
Nem ő volt az igazi,ez biztos,fogsz idővel találni mást,kitartás:)
Az a baj kérdező, hogy rengeteg kérdés kavarog most benned.
"Miért jobb a másik nő?"
"Mit rontottatok el?"
"Mi lesz ha megint ez történik?"
És még kitudja hány kérdés.
Ezek miatt nem tudsz túllépni.
Én is egy helyen dolgozom az exemmel... tudom milyen nehéz lehet.
De én tuti megkérném ha másik nővel látnám, hogy csak előttem ne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!