Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam a szakításon ilyen esetben?
A barátom úgy döntött, hogy véget vet a két éves kapcsolatunknak. Én még mindig szerelmes vagyok belé. Ez még önmagában nem egyedi eset, rengetegen átesnek rajta, az idő majd begyógyítja egyszer blablabla.
Viszont a dolog háttere, hogy nekem nagyon komoly lelki gondjaim voltak régen. Gyerekkoromtól kezdve. Mindig csúfoltak a többiek, sose voltak barátaim, emiatt az önbizalmam az kb nem létezett. De komolyan, gyűlöltem magam kívül-belül, nem volt olyan tulajdonságom, amit szerettem volna magamban. Másokban se bíztam, hiszen úgyis mindenki csak csúfol és bánt.
Végül kb 16 évesen sikerült kicsit összebarátkoznom valakivel. Egy sráccal. Először tényleg csak haverok voltunk, végre valaki nem piszkált. Aztán éppen csak elkezdtem iránta többet érezni, mikor megpróbált megerőszakolni, szerencsére nem sikerült.
Ez után újabb 2 évre magamba zárkóztam, nem engedtem senkit közel magamhoz. Aztán mégis összejöttem egy osztálytársammal, akit 5 éve ismertem, és tudtam hogy rendes, kedves srác. Az is volt, bántani sose bántott, de nem is szeretett, az a másfél év vele elég fájdalmas volt, hiszen ő se tudott szeretni, nem törődött velem igazán.
Végül vele szakítottam, és összejöttem egy másik fiúval. Még ismerkedéskor elmondtam neki, hogy bizalmatlan vagyok, és nem igazán szeretem magam. Úgy éreztem korrekt, ha tudja előre, és dönthet akkor úgy, hogy nem vállalja, és akkor még különösebb fájdalmak nélkül elengedhetjük egymást. De azt mondta, nem gond, majd ő segít. És így is lett. Összejöttünk, és rengeteget foglalkozott velem, annyi törődést és szeretetet kaptam tőle, mint még senkitől. Végre boldog voltam vele, és bízni kezdtem benne. Már épp elmúlt minden marhaságom, úgy éreztem túlléptem a félelmeimen, mikor közölte 2 éves kapcsolat után, hogy ő belefáradt abba, hogy nem bízok benne. Azt mondta, ad még időt hogy rendbehozzuk, de már nem szerelmes. (Azt mondta, még lát rá esélyt hogy újra belém szeressen) Ez volt augusztusban, azóta igazából csak vegetálunk, ő egyre inkább meggyűlölt engem.
Most pedig mondta, hogy oké, fejezzük be.
Úgy érzem, soha többé senkinek nem fogom tudni elhinni, hogy szeret és kitart mellettem. Úgy érzem engem egyszerűen lehetetlen szeretni.
Volt már valaki hasonló helyzetben? Mit tehetnék?
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!