Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek én is hagyjam az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én is hagyjam az egészet?

Figyelt kérdés

Kb. 3 éve vagyunk együtt a párommal. 2 év után szakítottunk, de pár hónap múlva újra összejöttünk. Aztán össze is költöztünk. Fél éve lakunk együtt, és 1-2 napja bejelentette, hogy szerinte ez már nem működik, és már túllépett ezen az egészen, inkább hagyjuk egymást. Elég bunkó, és lekezelő stílusban beszélt/beszél velem. Pl. hogy le lehet szállni rólam meg hasonlóak. Nem volt minden tökéletes köztünk, de ennyire nem volt vészes a dolog, meg lehetett volna beszélni és javítani. De ő elmondása szerint már nem akarja, és azt sem, hogy én olyanba tegyek energiát amibe már kár. Én szeretem, de nagyon csúnyán beszél velem azóta ha egyáltalán beszél, mert már szinte hozzám se szól, keresi az új lakást magának. Arra is gondoltam, hogy talán azért beszél így velem, meg vesz semmibe, hogy kiábránduljak belőle?! Szerintetek is bele kellene törődnöm, és hagynom?

21/L

2016. jan. 28. 20:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha o nem akarja mar akkor nem tudsz sokmindent tenni.
2016. jan. 28. 20:09
 2/2 anonim ***** válasza:

De még mennyire!

Ezek után mit akarsz tőle?

Nézd levegőnek.

2016. jan. 29. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!