Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vagy ne szakítsak?
Vannak emberek, akik nem képesek vita nélkül élni, kell nekik az impulzus. Na én ennek az ellentéte vagyok, és ha ennyi a veszekedés, amit írod, felesleges... 7 hónap... Egyetlen veszekedésnek se kellene lenni ilyen korán még, ez egyáltalán nem sok idő
Ideje búcsúzni igen, bár mondani könnyű, én se nagyon akarta kilépni egy ilyen kapcsolatból anno
Szerettem volna hogy elmúljanak a viták, mert a semmin voltak,de hát... nah nem ment
Mostani barátnőmmel lassan egy éve együtt, szó szerint egyetlen vitánk se volt :)
Csak akkor maradjatok együtt, ha képesek vagytok megtanulni a problémamegoldást.
Nem tudom elfogadni azt, amikor a párok folyton veszekednek. Élveziktek? Miért nem tesztek ellene? Miért nem oldjátok meg a problémákat? Miért szeretsz valakit, akivel ennyire nem tudsz együtt létezni?
Milyen problémák vannak közöttetek,ami miatt veszekedés van?
Mi az,ami összetartja jelenleg ezt a kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!