Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítsak vagy ne szakítsak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Englishman kérdése:

Szakítsak vagy ne szakítsak?

Figyelt kérdés
7 hónapja vagyunk együtt a párommal, ezalatt a 7 hónap alatt rengeteget veszekedtünk, az utóbbi időben szinte volt, hogy minden nap, de ennek ellenére szeretjük egymást nagyon. Már sokszor szóba jött, hogy szakítanánk de aztán valahogy mégis együtt maradtunk. Tegnap higgadtan, nyugodt körülmények között leültünk megbeszélni a dolgokat és végül is 99 %-ban arra a döntésre jutottunk, hogy szakítunk. Én elmondtam neki, hogy az egyik részről még gyűjtenék tapasztalatokat, szóval tovább lépnék, másik részről viszont maradnék vele mert szeretem és tudom, hogy ő sosem fog megcsalni, félrevezetni, becsapni... Viszont szeretném neki megadni a lehetőséget is, hogy megtalálja azt a valakit akivel boldogabban élhet, akivel nincs ennyi veszekedés. Szóval össze vagyok zavarodva nagyon. Szerintetek mi lenne a legjobb döntés ebben a helyzetben?
2016. jan. 27. 11:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Vannak emberek, akik nem képesek vita nélkül élni, kell nekik az impulzus. Na én ennek az ellentéte vagyok, és ha ennyi a veszekedés, amit írod, felesleges... 7 hónap... Egyetlen veszekedésnek se kellene lenni ilyen korán még, ez egyáltalán nem sok idő

Ideje búcsúzni igen, bár mondani könnyű, én se nagyon akarta kilépni egy ilyen kapcsolatból anno

Szerettem volna hogy elmúljanak a viták, mert a semmin voltak,de hát... nah nem ment

Mostani barátnőmmel lassan egy éve együtt, szó szerint egyetlen vitánk se volt :)

2016. jan. 27. 11:09
 2/4 anonim válasza:
lépés... nem is kérdés számomra :) 22f
2016. jan. 27. 11:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak akkor maradjatok együtt, ha képesek vagytok megtanulni a problémamegoldást.

Nem tudom elfogadni azt, amikor a párok folyton veszekednek. Élveziktek? Miért nem tesztek ellene? Miért nem oldjátok meg a problémákat? Miért szeretsz valakit, akivel ennyire nem tudsz együtt létezni?

2016. jan. 27. 11:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Milyen problémák vannak közöttetek,ami miatt veszekedés van?

Mi az,ami összetartja jelenleg ezt a kapcsolatot?

2016. jan. 27. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!