Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti voltattok már így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti voltattok már így?

Figyelt kérdés
Nem merek elmenni egy koncertre, pedig szeretem (sok jó emlék fűz hozzá és fáj), csak félek összetalálkozok az exemmel meg a pasijával...
2016. jan. 20. 18:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Legyél nagy fiú, és lépj túl rajta, a zenéért mész, esetleg vigyél valakit aki eltereli a figyelmed.

Én pont így vagyok közös zenei ízlésem van az exemmel, valaki poénkodott is azzal hogy tök hasonlókat néha ugyanazt osszuk meg, de ezzel nem tudok mit csinálni, emiatt biztos nem hagynék ki egy jó koncertet.

2016. jan. 20. 19:10
 2/3 anonim válasza:
ez ne legyen akadály ha el akarsz menni max vigyél magaddal vmit meg am sem biztos hogy ha sokan lesztek összefuttok emiatt ne hagyd ki
2016. jan. 20. 19:11
 3/3 anonim válasza:
*vkit
2016. jan. 20. 19:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!