Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy leszálljon rólunk?
Én is ilyen voltam, 6 éven át üldöztem a leányzót, nem tudtam elszakadni, zaklattam, a távol tartási végzés sokat segített a leányzónak, nekem sok időbe tellett mire felfogtam, de orvosi segítségre volt szükségem, hogy brlássam, hogy itt én vagyok a nem normális. Szerintem mindenképpen egy ügyvéd véleményét kérd ki, mert magamból kiindulva eldurvulhat a helyzet...
Eleinte csak zaklattam, mindig úgy intéztem, hogy "véletlenül" ugyan azon a buszon utazzunk, csak azért kezdtem el könyvtárba járni, hogy ott is összefussunk, még jóga edzésekre is eljártam, még ott se szabadult tőlem, aztán ez eldurvult, a barátját minden áron el akartam érni, hogy megutálja, még k*rvát is fizettem, hogy bulin másszon rá a srácra, aztán locsoltam le a kocsiját kromofággal, mikor a fülembe jutott, hogy jegygyűrűre gyűjt, minden áron súlyos anyagi károkat akartam okozni, hogy ne legyen rá pénze...
Földszinti lakásban laktak, éjszakánként szórakoztam azzal, hogy kopogok, meg a körmömmel nyikorgok az ablakukon...
Volt, hogy a barátja megkeresett, hogy leállítja, akkor megmutattam neki, milyen könnyű karfeszítéseket csinálni olyan emberen, aki ezt nem tanulta 13 éven keresztül...
A legrosszabb, hogy ha nem szedném a gyógyszereimet, akkor ezeket teljesen normális dolognak tartanám... Ez ment 20-26 éves koromig, azóta sem volt normális kapcsolatom és valószínűleg nem is lesz, mert rettegek magamtól, nem akarok bántani senkit, de ki tudja mit hozna ki belőlem egy szakítás...
Szóval próbálj nem találkozni vele, de ha úgy érzed, hogy nem tágít, akkor keress fel egy ügyvédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!