Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy ember életében, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ember életében, miért csak egyetlen esély jár egy másik embernek?

Figyelt kérdés
Avagy például egy tinédzserkorban véget ért párkapcsolatot miért lehetetlen 5-10 évvel később, felnőttkorban újrakezdeni?
2016. jan. 2. 13:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

valahogy elkerülte a figyelmem az utolsó mondatod egy része.

nem ütöttem meg még én sem reflexből senkit.

király, hogy azzal támogatsz meg egy elfogadhatatlan lépést, hogy a nők is csinálják.

te csak annak osztasz pofont, akitől már kaptál előtte, vagy mielőtt eljár a kezed, gyorsan még megkérdezed, hogy reflexből ütött-e már meg férfit? és ha férfit nem, csak nőt?

2016. jan. 2. 14:35
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ne pofozza egy pasi se a párját. Az ilyen egy gerinctelen féreg nem férfi. A nőknek se szabad pofozkodni egyébként.

Azért Jaguár reakcióját is megnézném mi lenne ha a lányát a szeme előtt képeli fel a pasija. Biztos majd elfordul, hogy rendben van elvégre ez nem verés ugye?

Kérdésre válaszolva, van aki ad esélye van aki nem. Én spec. nem, mert oka volt annak, hogy nem működött. De ez főleg embertől és helyzettől függ. El tudok képzelni olyat mikor újrakezdeném. De ha pl. megcsalás miatt mentünk volna szét akkor biztos elküldeném melegebb éghajlatra.

2016. jan. 2. 14:35
 13/17 anonim ***** válasza:

12#

Amiről te beszélsz az teljesen más mert ott megint a személyes vonatkozás miatt történne a dolog.

És persze, hogy összeverném a csávót, pont ezért vagyunk emberek.

És ne szintelgessünk? Akkor egyszerűbb lenne minden kis szabálysértést azonos súlyú bűncselekménynek venni. Egy pofon semmiben sem lenne kevesebb mint a félholtra verés és ugyanannyi büntetés járna érte. Érdekes egy világ lenne... Azt hiszem volt is egy ilyen rész a Star Trek-ben ahol azonnali halálbüntetés járt azért is, ha valaki a tiltótábla ellenére rálépett a fűre.

2016. jan. 2. 14:38
 14/17 anonim ***** válasza:
5-10 év múlva azért lehetetlen egy kapcsolatot újrakezdeni, mert az az 5-10 év alatt teljesen megváltozott a két ember élete, személyisége, sok mindenen átmentek, jó és rossz dolgokon (külön-külön), tehát egy teljesen új ember lett belőlük. Akármit is szerettél 5-10 évvel ezelőtt a párodban, ma már ő nem ugyanaz az az ember, nem ugyanazzal az élettel, tehát valószínűleg már nem illetek össze. Mondjuk az meg a másik, hogyha szétmentetek egyszer, akkor már akkor sem illettetek össze, szóval nem is értem, mi az értelme tovább próbálkozni. Olyan sok ember van a világban, nem kell leragadni egynél, ha az nem működik!
2016. jan. 3. 07:00
 15/17 anonim ***** válasza:
"5-10 év múlva azért lehetetlen egy kapcsolatot újrakezdeni, mert..." Én pont azt irtam, hogy egész sok ilyen esetről tudok ,ahol működik. Legalábbis ezek a párok , akik most megint együtt vannak , pár éve már jol megvannak. Akkor ők a lehetetlen, nem létező kategoriába tartoznak ? Semmi fura nincs ebben, csak nem sztereotipiákban kell gonodlkodni.
2016. jan. 3. 11:36
 16/17 anonim ***** válasza:
"Mondjuk az meg a másik, hogyha szétmentetek egyszer, akkor már akkor sem illettetek össze," Ez szintén egyoldalu megközelités, sok külső oka is lehet annak, hogy párok szétmennek. Sőt, ha akkornem illettek teljesen össze személyiségüket tekintve, attol még változhattak mindketten ugy, hogy most jobban passzoljanak. Ezt add össze.
2016. jan. 3. 11:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok mi lesz!
2016. jan. 5. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!