Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ember életében, miért csak egyetlen esély jár egy másik embernek?
valahogy elkerülte a figyelmem az utolsó mondatod egy része.
nem ütöttem meg még én sem reflexből senkit.
király, hogy azzal támogatsz meg egy elfogadhatatlan lépést, hogy a nők is csinálják.
te csak annak osztasz pofont, akitől már kaptál előtte, vagy mielőtt eljár a kezed, gyorsan még megkérdezed, hogy reflexből ütött-e már meg férfit? és ha férfit nem, csak nőt?
Szerintem meg ne pofozza egy pasi se a párját. Az ilyen egy gerinctelen féreg nem férfi. A nőknek se szabad pofozkodni egyébként.
Azért Jaguár reakcióját is megnézném mi lenne ha a lányát a szeme előtt képeli fel a pasija. Biztos majd elfordul, hogy rendben van elvégre ez nem verés ugye?
Kérdésre válaszolva, van aki ad esélye van aki nem. Én spec. nem, mert oka volt annak, hogy nem működött. De ez főleg embertől és helyzettől függ. El tudok képzelni olyat mikor újrakezdeném. De ha pl. megcsalás miatt mentünk volna szét akkor biztos elküldeném melegebb éghajlatra.
12#
Amiről te beszélsz az teljesen más mert ott megint a személyes vonatkozás miatt történne a dolog.
És persze, hogy összeverném a csávót, pont ezért vagyunk emberek.
És ne szintelgessünk? Akkor egyszerűbb lenne minden kis szabálysértést azonos súlyú bűncselekménynek venni. Egy pofon semmiben sem lenne kevesebb mint a félholtra verés és ugyanannyi büntetés járna érte. Érdekes egy világ lenne... Azt hiszem volt is egy ilyen rész a Star Trek-ben ahol azonnali halálbüntetés járt azért is, ha valaki a tiltótábla ellenére rálépett a fűre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!