Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti értitek a nőknél ezt? Lányok, fiúk!
Nagyjából egy másfél hónapja szakított velem a barátnőm, mert túl "nagy" volt közöttünk a távolság, egy leheletnyivel több, mint 100km. Sajnos csak 2-3 hetente tudtunk találkozni, és ez meg is érződött a kapcsolatunkon. Ha megharagudott rám, akkor nem tudtam kiengesztelni stb stb.
Nem is nagyon érdekelt azok után, hogy szakított, mert már én is éreztem a végét a dolgoknak, de aztán egy néhány hete megint lyukat ütött a fejembe a gondolta, és nem tudok szabadulni tőle.
Ha ráírok eszméletlenül flegma, és bunkó. A barátnőjével nem vagyok téma, ezt a témát folyamatosan kerülik.
Talán azért bunkó meg flegma velem, mert el akar felejteni, meg pont azért kerüli a barátnőjével a témát, mert nem akarja, hogy felzaklassa, és hogy gyorsabban elfelejtsen, vagy csak ennyire megutált? Közben elvileg randizgat másokkal, vannak kiszemeltek, de még nincs senkije.
Lányok, mit gondoltok erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!