Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nőként mennyire akadnál ki ezen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként mennyire akadnál ki ezen?

Figyelt kérdés
Ha szóvátennéd a barátodnak, hogy soha nem vesz neked semmi apró figyelmességet, se egy csoki, se egy szál rózsa, de még névnapi felköszöntés sem... és erre azt válaszolná, hogy ez igaz, no de rendszeresen kielégít orálisan, ezt vedd úgy, mint ajándékot, figyelmességet.
2015. dec. 29. 23:39
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
hogy ideje kidobnod!!!
2015. dec. 29. 23:40
 2/10 anonim ***** válasza:
31%
nem akadnának ki a nők azt élvezik ha semmibe veszik őket
2015. dec. 29. 23:41
 3/10 A kérdező kommentje:
Csak mert egy imént lezajlott beszélgetésben ez így ki lett jelentve, igaz egy nő jelentette ki, hogy számára ez a figyelmesség. Nem tudom, fordítva mit szólnának a lányok? Mézecském, nem veszek neked semmit csak úgy, de gyere, kielégítelek orálisan. Tetszene?
2015. dec. 29. 23:41
 4/10 anonim ***** válasza:
Felmerül a kérdés, hogy van-e saját, rendszeres jövedelme (nem zsebpénz anyutól), amiből ténylegesen megengedheti magának az ilyen apró figyelmességeket vagy sem. Ha nincs anyagi akadálya a dolognak, akkor elgondolkodnék kettőnkről.
2015. dec. 29. 23:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Jajjde bunkócska vagy!paraszt!
2015. dec. 30. 00:39
 6/10 anonim ***** válasza:

En ezen nem akadok ki. A parom soha nem vesz nekem semmit, de elvisz ide oda meglepetesszeruen, hol loni, hol gokartozni, hogy egy U2 koncertre, persze a belepot/dijakat kozosen fizetjuk de nem erzem ugy, hogy azert mert nem hoz hetente legalabb egyszer csokit/viragot kevesbe szeret.

Nekem ezek a materialis dolgok nem sokat jelentenek. Ha akarok valamit megveszem magamnak. Nem csokizok es a vagott viragot sem szeretem, mert elszarad.

Viszont egy labmasszirnak, egy alapos hatvakarasnak mindig nagyon orulok es a baratom szivesen meg is adja ezeket (no meg persze a sexualis kielegitest;)

Most lepontoztok mert maskepp gondolkodom dolgokrol, mint a nagy atlag?

2015. dec. 30. 00:41
 7/10 anonim ***** válasza:

Azon nem akadnék ki, hogy sosem kapok semmit, egyébként sem szoktam. Nőnapra esetleg kapok virágot, de csak úgy a hétköznapokban minek?

Ha viszont azt mondaná, vegyem ajándéknak a szex bármely formáját (az orális szexet nem élvezem kapni, max adni szoktam, szóval bármely más, számomra élvezetes dologról beszélünk), érezzem megtiszteltetésnek, hogy pl visszafogja magát addig, hogy orgazmushoz jussak én is, az azért már intő jel lenne nekem. Nem tudom megmagyarázni, miért gondolom így, de szerintem a szex egyik alkotóelemét sem kellene ajándéknak, szívességnek felfogni, mert az valahol olyan, mintha kötelesség lenne, terhes dolog a másik fél számára, amit csak azért ad, mert szerinte én szeretném, és nem azért, mert őszintén erre vágyik. És így meg akkor inkább nem kérnék belőle egyáltalán.

2015. dec. 30. 01:03
 8/10 anonim ***** válasza:

A szex nem ajandek. Azt mindket fel elvezi elvileg. Ha nem, akkor mar kellemetlen.

Kerdezz ra a szexre reszleteiben szexeles utan. Hogy tetszett x dolog meg , amikor ezt meg ezt csinaltad. Mondd el, neked mi tetszett.

Bedzelgessetek sokat rola.

Egy kapcsolatban nincs olyan, h into jel. Egyszeruen kerdezz ra konkretan dolgokra, h szereti-e.

2015. dec. 30. 01:58
 9/10 Sunshinedoll ***** válasza:
Lol :D A szex nem jótékonyság.
2015. dec. 30. 13:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen ki :D
2015. dec. 30. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!