Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha pont ünnepek alatt szakítanátok?
Sziasztok! :-)
Nem tudom eldönteni, hogy jól döntöttem e abban, hogy ünnepek előtt hozok egy meg olyan döntést, hogy szakítok a párommal? Sokat gondolkodtam rajta, mert attól féltem, hogy nagyon nehezen fogom viselni az egyedüllétet az ünnepek alatt, a helyzet az, hogy azt tudom, hogy meg kellett tennem, de nem így akartam, azt akartam, hogy inkább az ünnepek után legyen, de közbe jött megint egy újabb veszekedés amiből szakítás lett, Én kezdeményeztem mert megint olyan dogot tett vagyis szavakkal mondott, hogy nem volt más választásom, úgy gondoltam, hogy lehet ha együtt maradtam volna vele az ünnepek alatt is, lehet inkább tönkre tette volna azt is valamivel.
De még hátra van a szilveszter ami lehet, hogy rosszabb lesz? abban a tudatban, hogy ki tudja merre megy? hova megy? kivel lesz? Tudom nem erre kellene gondolnom, de nehéz még, ha azt tanácsolnátok menjek Én is valahova szórakozni, még nem tudom, most még nem sok kedvem van, de nem csak miatta, valahogy most nem vagyok olyan bulizós hangulatban, talán azért mert, nem megy az nekem olyan gyorsan, hogy máris olyan legyek mintha nem lenne semmi probléma az életemben, nem megy nekem ilyen gyorsan.
Mit tanácsolnátok abban, hogy amikor szilveszternapján marcangolnám magam azokkal a gondolatokkal, hogy Ő mit csinál? kivel van? és biztos jól elvan.
Azon keseregnél, hogy most éppen kinek mond olyan bunkóságot, mint neked?
Ha meg már elég volt belőle, akkor jól tetted, hogy nem húztad ezt szakítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!