Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bírok szakítani?
Mért nem viszed magaddal néha az iszogatásra? Ha a pároddal nem tudod jól érezni magad a barátaid társaságában, mert "az nem olyan" , akkor alapból nincs rendben a kapcsolat. Tudod, egy jó párkapcsolatban a párod a legjobb barátod is...
Vagy a barátnőd és a haverjaid nem jönnek ki jól? Ebben az esetben beszélhetnél a lánnyal és a haverokkal is, hogy mindannyian próbáljanak meg kicsit ellenni. Nem kell puszipajtásokká válni, de jó ismerősökként is el lehet egy jó estét tölteni.
Egyéb ötletem nincs.
Ezzel nem tudsz mit kezdeni. Próbáld meg még egyszer kommunikálni a dolgot, megdumálni, őszintén elmondani neki, hogy miért alaptalan a féltékenysége. Esetleg azt tudom még javasolni, hogy néha hívd el őt is a haverokkal iszogatni, miután meglátja, hogy néz az ki, valószínűleg nyugodtabb szívvel "engedne el"- nálam legalábbis abszolút így van, ismerem a párom társaságát, voltam velük én is csomószor, és ha véletlenül úgy alakul, hogy nem tudok/akarok én is menni, akkor nem probléma, hogy ő viszont megy, mert tényleg tudom, hogy nincs okom az aggodalomra.
De ha ezek sem működnek, akkor mondhatod neki, hogy hiába szereted, de ez így nem kapcsolat, hogy ő konkrétan kalickába zárna és lekötözne, vagy megbízik benned és az érzéseidben, vagy viszlát. Ha "hűvösebb macsó" típus vagy, akkor ezt is próbáld ehhez illő határozottsággal kezelni.
Vidd el a bnod is a barati talalkozasokra! Mi is jol elvagyun ilyesmin! Naponta mondd neki, hogy szereted es oleld meg parszor. Kuldj heti 3x nyalas uzeneteket neki. Szerintem igy rendben lesztek.
N
Tudnál változtatni saját macsós hűvös természeteden ha szembenéznél magaddal egy jó pár önismereti könyv és kurzus után. Van megoldás erre, csak mélyre kell evezni, hogy a múltbeli sérelmek, sebek megfelelően fel legyenek dolgozva.
Sok sikert!
Egyébként szerintem is vidd el a barátnődet is az iszogatásokra. Mért ne tehetnétek közösen azt is? (Persze néha nem árt ha ő nincs ott, de na...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!