Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól döntöttem? Miért ragaszkodik olyanhoz, aki valójában nem is kell neki?
Együtt voltam egy pasival durván 1 évig. Olyan semmilyennek éreztem a kapcsolatunkat. A vége felé meg már mint barátok féle.
Voltak érzéseim, azért nem tudtam megtenni hamarabb ezt a lépést.
Feldobtam neki a labdát, hogy ez nekem már így nem megy, .. vagy legyen normális ez a kapcsolat, vagy semmi.
A semmi felé hajlott inkább, .. de hogy Ő szeret, sokat jelentek neki bla bla bla ... csak ezt elég nehéz elhinni, hisz nem úgy foglalkozott velem.
Majd jött az hogy nem tudja, nincs tisztában az érzéseivel.Könyörgöm, 1 év után?!
Ez nekem a burkolt nem akarok többet, ... de azt sem akarom hogy vége legyen ennek a "kényelemnek".
Néhány nap elteltével keresett, hívott. De rá kellett jönnöm, hogy csak úgy felhívott, nem kell többet gondolni a dologba. Majd jött a hiányzol, szeretlek, meg a sors nem véletlen hozott minket össze bla bla bla... amit nem éreztem komolynak, csak játéknak hogy hátha bedőlök még neki és visszatáncolok, .... ennyitől, hogy neki ne kelljen semmit tennie.
Majd egy nap megmondtam neki, hogy ne játsszon velem, nem akarsz Te többet, akkor mért csinálod? Hagyjuk egymást.
(Mivel Ő ez a tapadós féle, aki mintha nem akarna érteni a szép szóból ...) kénytelen voltam biztosra menni, hogy tuti békén hagyjon, ... felhoztam neki egy legutóbbi sérelmemet, ami abszolút gerinctelen és szemét dolog volt a részéről.
És még utoljára megkérdezte, hogy akkor telefonon se hívjon?! Milyen pofátlan már ez, mint aki nem érzi a súlyát, meg nem veszi komolyan!
De úgy látom hatásos volt, mert már nem keres egy ideje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!