Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek jól döntöttem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól döntöttem? Tényleg ennyire szeretne?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nem rég szakítottam vele. Egyszerűen nem tudtam túl lépni azon ami történt. Nem meg csalásról van szó. Nagyon sokat gondolkoztam rajta, hogy mi lenne a jó megoldás. Beszélgettünk és mondtam neki, hogy szakítani szeretnék. Erre egész nap sírt és azt mondta, így nincs értelme az életének inkább megöli magát. Nem akarta hogy haza menjek, kérte a házban lévő emberkét hogy beszéljen velem. Másnap viszont írt hogy szeret. A munkába menet a buszon is nézte hol lehetek. Mikkor le szálltunk , egész a boltig követet. Szépen meg kértem, hogy távozzon. Mikkor be értem a munkahelyre ott is kérdezgette, hogy merre vagyok. A munkavégén írt fb-on idézem "sok boldogságot és egészséget kívánok neked. Kérlek ne tilts le fb-ról".

2015. júl. 9. 15:47
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja és puszilkodni és ölelkezni is nagyon akart.
2015. júl. 9. 15:49
 2/11 anonim ***** válasza:
sosem fog leakadni rólad ne is álmodj,ha egy ex barátkozik az csak álca.
2015. júl. 9. 15:49
 3/11 anonim ***** válasza:
38%
Nem megbántásból de a srác egy pszichopatának tűnik. Az egy dolog hogy szeret de hogy követ meg hogy megöli magát ... Szerintem jól döntöttél ne emészeld magad
2015. júl. 9. 15:50
 4/11 A kérdező kommentje:
Mégis valamiért, most nagyon rosszul érzem magam. Bűntudatom van hibásnak érzem magam... Én tényleg jót akarók neki, de ha együtt maradunk annál rosszabb.
2015. júl. 9. 15:51
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ , de miből gondolod hogy srác? Az is lehet hogy nő. Nem írtam nemet.
2015. júl. 9. 15:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Ne emészd magad :)) Próbáld magad túltenni rajta :) Esetleg szólj a szüleinek hogy ilyeneket csinál és figyeljenek rá jobban. Te SEMMIRŐL nem tehetsz
2015. júl. 9. 15:53
 7/11 anonim ***** válasza:
Igazad van :D Akkor javítom magam srác vagy csaj :D De akkor már elárulod hogy melyik nemhez tartozik a "zaklatód"?
2015. júl. 9. 15:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Mivel nem tudni mi történt,min nem lehet túllépni,így értelmes választ se lehet adni.
2015. júl. 9. 15:57
 9/11 anonim ***** válasza:
54%
Mivel beteges amit a másik fél művel jobb is, hogy még idejében otthagytad. Lelki zsarolás, hogy megöli magát, nem fogja. Ha mégis akkor az az ő baja lesz.
2015. júl. 9. 16:54
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem bírja elfogadni , hogy vége, kicsit bekattant, de az emberek hajlamosak ilyenkor elkövetni azt a nagy hibát h sajnálatból , szánalomból vele maradnak. Nem szabad!

Álld meg h nem teszed és nem foglalkozol vele.

2015. júl. 9. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!