Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek kezdeményezzek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kezdeményezzek óvatosan?

Figyelt kérdés
Rövid leszek: Párom szakított velem, már nem szerelmes. a testsúlya miatt voltak gondjaink, segíteni akartam neki, hogy kicsit fogyjon, ő ezt bántásnak vette. Nem fogadtam el őt, ahogy van. (csak e tényező miatt. más minden oké volt vele. normáslis, szép, okos, vicces.) Eltelt két hónap, gondolkodtam sokat, nagyon-nagyon megbántam, hogy bántottam. Hiányzik, és nemcsak testileg, sőt... a mosolya, az érintése, minden ami egy boldog nőből árad. Ő szakított, de miattam, és én vagyok a férfi, tehát nekem kéne kezdeményezni. Egészségügyi dolgozó, az ünnepeket tuti bennt tölti, egyedül. minap írtam neki pár sort, barátilag. valószínű nincs még senkije. köszönöm! 28 vagyok és férfi :) sajnos nincs még ebben tapasztalatom..
2015. dec. 17. 17:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. dec. 17. 21:04
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm! ez egy nyílt,egyenes, határozott válasz volt :) lány vagy fiu vagy? Milyen okból válsszoltál igennel? Nem azért, nagyon örülök neki, csak érdekel :D
2015. dec. 17. 23:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Kezdeményezz, de készülj fel, hogy nem lesz könnyű dolgod. Egy hiúságában megbántott nő nehezen fog újra megnyílni, még ha visszafogad is, folyton azon fog stresszelődni, hogy akkor te most dagadtnak látod és nem tetszik neked. Jó nagy munka lesz az általad keltett gátlásosságot lebontani.
2015. dec. 18. 02:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Ilyen esetekben a legjobb az őszinteség.

Elmondod neki, hogy figyelj, zavart a testsúlyod, nem fogadtalak el. Bunkó voltam, nem becsültelek meg, stb...

De amióta nem vagy velem, rájöttem, hogy rád van szükségem és újra szeretnéd kezdeni. Adjon esélyt, hogy helyrehozhasd azt a hibát. Boldoggá akarod tenni!

Azt mondom, hogy ne kerülgesd a forró kását óvatosan, mert amire rávetnéd magad kihűl!

Az egyenes őszinte vallomás a nyerő.

Ha esetleg nem fogadja pozitívan, biztos lehetsz benne, hogy (ha érez irántad valamit) fog neki örülni, és megenyhül.

Az enyhülés pedig kinyitja az ajtót kedves barátom. :)

2015. dec. 18. 02:34
 5/7 A kérdező kommentje:
gondoltam egy olanra, hogy jönnek az ünnepek, bennt lesz majd az osztályon. megtudakolom, ha más nem tőle, hogy ,,mikor dolgozik". adok neki valmi kis jelképes csokit, vagy figurát, ragasztok rá fenyőágat. ezzel kívánnék neki boldog karácsonyt, és el is jönnék. nem tudom hogy fogadná, lehet azt mondanéá, hagyjuk, nekünk már úgyse lesz közös jövőnk, meg ő már lezárta. jó ötlet ez? vagy csak magamnak akarok nagyon bizonyítani, hogy loholok utána...
2015. dec. 18. 12:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Amondója vagyok, hogy van tényleg hiányzik, egy próbát megér! Ha van még a szívében parázs, abból még lehet lobogó tűz is! :)
2015. dec. 19. 22:23
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm! minap láttam a facebook adatlapján kiírva hogy kapcsolatban. mit ne mondjak, teljesen elment a kedvem.. :/ lehet nem komoly, nem tudom, de így nem hinném hogy sok értelme lenne a kis ajándéknak. Hiányzik nem mondom, de ha már van valakije, nem fogok belepofátlankodni, szépen ,,elengedem".
2015. dec. 20. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!