Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek nála? (Leszbikus)
Sziasztok!
Fiatal, leszbikus nő vagyok. Kb. egy hónapja dolgozom új munkahelyen, mindenkivel jól kijövök, viszont senki nem tudja rólam, hogy leszbikus vagyok. Igazából nem is látszik, úgy értem nem az a fiús típus vagyok, hanem kifejezetten nőies.
Egy nagy cég kávézó részlegében dolgozom, itt láttam meg egy 100%, hogy leszbikus nőt,aki nagyon nagyon felkeltette az érdeklődésemet, viszont semmit nem tudok róla. Már attól zavarba jövök, ha oda jön hozzám kávét kérni. Szerintem már teljesen hülyének néz, mert ha ott áll előttem tuti kiöntök valamit, vagy neki megyek valaminek. Olyan 28 éves lehet, én 23. A kérdésem az lenne, hogy ti mit csinálnátok a helyemben? Hiszen azt sem tudom van-e valakije, tetszem-e neki egyáltalán?! Nem volt sok barátnőm, de ez most más, ennyire még senki nem keltette fel az érdeklődésemet, de fogalmam sincs hogy kezeljem a dolgot. Előre is köszönöm a segítséget!
Igen, lerohanni semmiképp nem szeretném. És igaz, hogy nem sokat tudok róla, mert csak egy-két szót váltottunk eddig, de látszik rajta, hogy egy nagyon kellemes személyiség.
Köszönöm a választ! :-)
Igen, beszélgetésbe kell elegyedned vele. Magamat ismerve, biztos a bénázásomat hoznám szóba...
A bevált ismerkedős módszerem, hogy elintézem, hogy megtudjon néhány dolgot a személyiségemről. Például nagyon szeretek festeni és rajzolni, így megeshet, hogy "véletlenül" találkozik valahol egy képemmel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!