Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Utálom ezt az állapotot, ....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálom ezt az állapotot, . Miként lehetne átlépni rajta?!

Figyelt kérdés

Volt egy egy éves (utólag azt mondanám...) kapcsolat jellegű vmi. Jól kijöttünk egymással, jól éreztük magunkat egymás társaságában, .. viszont mégsem éreztem azt hogy annyira érdekelném, de mégis ragaszkodott hozzám.

Beleszerettem (vagy inkább csak szerettem volna ha szeret)

Ami igazából fáj, hogy a ki.aszott jó szívemet kihasználta. Mert effektíve egy lelki támasz voltam neki (az előző csalódása végett, amire csak később jöttem rá), aki kihúzza/kihúzta a sz.rból. Meghallgattam ha volt vmi baja, próbáltam segíteni, erőt adni neki, olyan kis sajnálatra méltó volt (sztem még rá is játszott, szerette sajnáltatni magát) A múltjáról nem beszélt csak hogy Ő milyen lelki 0, Ő fél belemenni kapcsolatba, fél tőlem stb ) Akkor kellett volna ott hagynom, de úgy voltam vele, hogy összejöttünk, ... és olyan érzésem lett volna hogy hátat fordítok neki (Mint mikor vki halálos beteg és akkor elhagyják, ... nah jó egy kicsit túlzás, de hasonló a lényege)

A kapcs. vége felé már mint unaloműző, szexel egybekötve szerepem volt. REttegtem ha felhívott, nem akartam vele beszélni, nem akartam hallani a baját, az önsajnáltatását.

Befejeztem vele, kulturáltan (semmi sérelmet nem hoztam fel, csak hogy hagyjuk rá) .. a reakciója kb annyi volt hogy, ... háát jó, sajnálom.

Kicsit bánom, hogy nem pirítottam oda neki, ... mert benne fel sem merül hogy milyen csúnyán bánt velem! Nyugodt lelkiismerettel éli életét. (nah erre biztos írtok néhány keresetlen szót)

Bár lehet hogy egyébként sem érdekelné.

Nos, ez az ami bánt, hogy szeretsz, segítesz vkinek és ily genyó módon rászed, manipulál, .. mert tudja hogy érzel iránta.

El szipolyozta az összes energiámat és most én érzem úgy magam, mint ahogy Ő. Csak én nem sajnáltatom magam.

Friss még a lezárás, nem amiatt vagyok antiszoci, hisz ezt akartam, ... hanem a sérelmek, amik ebben az 1 évben értek. (sérelmek/sértések - kontra - aranyos, kedves, bűnbánó viselkedés ... ami sakkban tartotta a naív. hiszékeny szívemet)

Nem hibáztatom magam, csak annyiban hogy mért nem léptem hamarabb!

32/n

2015. dec. 17. 11:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb amit tehetsz, hogy felfogod, hogy azzal semmire nem mész, ha olyan dolgok miatt érzed rosszul magad, amik már megtörténtek és nem tudod vissza csinálni.

Én a helyedben örülnék, hogy már nincs, aki leterheljen és mennék tovább, felemelt fővel.

Ha bosszú vágyadat akarod kiélni, akkor gondolj arra, hogy ő jelenleg jól van, de ha nem lesz kire zúdítania a gondját, baját és nem lesz kinek nyavajognia, akkor úgyis megint vacakul fogja érezni magát. Lehet, hogy lesz olyan, hogy megkeres, hogy panaszkodjon, de akkor már ne akarj rajta segíteni. Csapd le a telefont, tiltsd le mindenhonnan és kész.

2015. dec. 17. 12:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Kifogtál egy energiavámpírt, és hagytad, hogy kihasználjon. Örülj, hogy megszabadultál tőle.
2015. dec. 17. 12:11
 3/4 PearlDiver ***** válasza:

A panaszkodás önmagában nem ördögtől való - akkor sem, ha emellett az ember mellett ilyen negatív jelentéstartalmat kapott számodra.

Talán érdemes lenne egy közeli barátodnak jó alaposan kipanaszkodnod magad, aztán szépen felállni, és pozitív dolgokra elkezdeni rászánni az idődet. Alkoss, szórakozz, tölts időt a számodra fontos emberekkel, jótékonykodj, amit csak ki tudsz találni. Sok jó ember él ebben a világban, és jó megerősítés, ha találkozol velük valamilyen hasznos tevékenység során :)

Fel a fejjel, hajrá!

26F

2015. dec. 17. 12:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Ingyen volt a pszichológus neki.
2015. dec. 17. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!