Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnék átlépni ezen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék átlépni ezen?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt, már 5 randin túl vagyunk, nagyon egymásra hangolódtunk, délutánokat tudunk átnevetni.

Viszont neki volt egy nagy szerelme, 5 évet voltak együtt, aki megcsalta és az új csaj miatt dobta. Viszont láttam már a srácot és amiket mesélt róla a barátnőm, azokon nem tudok túllépni. Ez a srác tényleg a lányok álma, nagyon jóképű, igazi macsó. Én pedig talán az átlagosnál jobban nézek ki, és ez szorongást okoz, hogy tudok-e olyan jó lenni, mint az a srác? Ne írjátok azt, hogy hát de téged választott stb. racionális vagyok, és mindenképp többet akarok adni a lánynak, mint az exe és hiába sokkal jobbak a belső tulajdonságaim, ez kicsit olyan, mintha Brad Pittel kellene versenyeznem...

2015. szept. 4. 00:24
 1/6 anonim ***** válasza:
"mindenképp többet akarok adni a lánynak, mint az exe" - na ezt villámgyorsan felejtsd el! A barátom a kapcsolatunk elején próbált versengeni az exeimmel, és emiatt folyamatosan furán viselkedett, amit nem értettem, és nem tudtam hova tenni. Majdnem kiábrándultam belőle emiatt! Amikor csak magát adja, akkor minden rendben van, de ahogy kijön belőle a megfelelési kényszer, meg a versengés, totál idiótán viselkedik. Nem sokon múlt, hogy elveszített emiatt...
2015. szept. 4. 00:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Mi van a fejedben? Mit jelent az, hogy jobb lenni?

"jobbak a belső tulajdonságaim, ez kicsit olyan, mintha Brad Pittel kellene versenyeznem..."

"Ne írjátok azt, hogy hát de téged választott stb."

Pedig nem tudunk mást írni, mert valami téves minta van a fejedben.

Miféle verseny, milyen jobb belső tulajdonságok?

Miféle többet akarsz adni? Miből?

2015. szept. 4. 03:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet h agyilag kellene helyretenni magad, amugy meg mit tudsz te brad pittrol, amitol olyan nagy szam lenne?? Attol h ki van dolgozva a hasa a filmekben vagy penzes? Vagy az exerol mit olvastal le, miket meselt rola, kivancsi lettem. Vazze, vegignevette vele is a du.-okat vagy mi?
2015. szept. 4. 09:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Tényleg k..rva nagy macsó az exe, ha egy másik csaj miatt dobta :D

Szánalmas bunkó, szerintem ne versenyezz vele

2015. szept. 4. 09:39
 5/6 A kérdező kommentje:

Most ezt a Brad Pittes hasonlatot úgy értettem, hogy vki meglátja szinte már húzza is le a bugyiját :)

Csak eddigi kapcsolataimban úgy éreztem, hogy mind külsőre mind belsőre többet tudtam adni a lánynak, mint az exe, ami végtelenül boldoggá tett.

2015. szept. 4. 09:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Jo lapokbol konnyu kihozni a jot, nekem rossz lapokbol kell, ha vhol gyengem van (kulso pl.), akkor azt belsovel potolni kell rendesen. :) Pont lesz**om az osszes macsot, ha mindig masokhoz hasonlitgatnam magam, akkor egy depis idiota lennek, igy csak siman idiota vok. :D
2015. szept. 4. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!