Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincs semmi olyan dolog ami...

Nincs semmi olyan dolog ami érdeklne, lekötne, voltatok már ti is így? Hogy tudok átlépni ezen a semmit mondó álapoton?

Figyelt kérdés
Elkezdtem angolt tanulni és sok helyen olvastam, hogy érdemes olyan témákat (angol nyelvan) olvasni amik érdeklnek. Jobban elgondolkodtam ezen és arra jöttem rá, hogy semmi életcélom nincs és semmi nem tud huzamosabb ideig lekötni. 18 évesen elég "szánalmasnak" tartom ezt a helyzetet. Mit tegyek ez ellen, milyen lépéseket tegyek, hogy változni tudjak? Lehet, hogy csak én dramatizálom túl a helyzetet?
2012. jan. 28. 13:45
 1/2 anonim válasza:
Kezdj el dolgozni keményen, vagy tanulj éjjel-nappal és meglátod, hirtelen minden másnak sokkal több értelme lesz...
2012. jan. 30. 08:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Emiatt ne aggódj, mindenki átesik ilyen élethelyzeten. A lényeg, hogy ne hozd magad stresszbe, és próbálj ki olyan új dolgokat is, amik eddig egyáltalán nem érdekeltek.

Próbálj meg olyan rendszert vinni az életedbe, ami később is jól fog jönni (időben kelj, kiadós reggeli, angol-tanulás, SPORT!, viráglocsolás, ...). Ez eleinte elég, viszont idővel találnod kell valami motivációt.

A motivációd tárgya nem fog egyezni azzal amit csinálsz (pl. nem azért dolgozol, hogy kész legyen a melód, hanem azért, mert már csak 2 hónap és megvan az új autó).

Ezek nekem segítettek. Remélem, hasznos lesz.

2012. jan. 30. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!