Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akivel karácsony előtt szakítottak (nem most), hogy viselitek az ünnepeket?
Én is kihagynám , a karácsony szerintem egyeseknek a legjobb másoknak a legrosszabb ünnep.
Nekem soha nem sikerül 3-4-5-6-7 hónapnál hosszabb kapcsolatot kialakítanom, általában valamiért megunom.
És karácsonyra már nincs senki soha :)
Pocsék érzés néha dehát nincs mit tenni.
Mindig hazamegyek anutámhoz azt ennyi.
szerintem ne aggodalmaskodj inkább próbálj tenni ellene, próbálkozz ismerkedj, én is próbálkozom már kb 13 éve, de 1x csak sikerül :)
30/f
Nekem tavaly karácsony előtt derült ki, hogy a párom 3 hete csal az egyik legjobb barátnőmmel. Igaz, mi csak 2 évig jártunk, de már együtt is laktunk szóval macerás volt gyorsan új albérletet keresnem az ünnepekkor és az sem volt valami kellemes hogy pont kezdődött a vizsgaidőszak az egyetemen. De túltettem magam rajta. Most már csak mosolygok, és büszke vagyok magamra, hogy erős tudtam maradni abban a nehéz helyzetben is, és végig tudtam csinálni mindazt egyedül.
Neked is azt javaslom, hogy engedd el a múltat, mert attól, hogy egyedül szomorkodsz karácsonykor, még nem változik semmi a jó irányba. Töltsd a családoddal, a szeretteiddel az ünnepeket és ne merülj bele az önsajnálatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!