Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karácsony közeledtével megnő a szakítások száma, ez bizonyított tény. Szerintetek mi lehet ennek az oka?
Engem is érdekelne ez.
Tekintve,hogy egy csomóan pont amiatt gyávák kimondani.
Vagy épp az ajándék miatt nem teszik...
Az öngyilkosságok száma tényleg megnő.
Mert ezzel spórolnak egy csomó pénzt:
- kevesebb az ünnepi ebéd 1 fővel
- kevesebb ajándék kell
- kevesebb benzin pazarlódik el a családlátogatásra
- végre nyugalmas karácsonyuk lesz
Én sem hallottam, hogy megnő a szakítások száma.
L21
A szakítások száma nem szokott megnőni ezt még soha életemben nem hallottam.
Az öngyilkosságok száma az valóban nőhet.
Soha életemben nem hallottam még erről a statisztikáról, de úgy tűnik, hogy a blikk.hu igen, és el is hozta számodra a hiteles válaszokat..
Érdekes módon senkinek sem esett le, hogy az újév közeledtével minden a megújulásról szól.
Az ajándékozás az egy piros pont viszont.
Ha én a tavasz közeledtét hoztam volna kérdésnek, és hogy akkor nő az új kapcsolatok száma, arra bezzeg azt mondtátok volna, hogy hát persze :D.
Ennyit erről.
Jesszus, bocs, hogy élünk :D
Én magamból kiindulva már csak azért nem akarnék egyedül lenni karácsonykor, mert ilyenkor 1000szer jobban érzi az ember a magányt, ráadásul a család is a nyakamra járna, hogy egyedül vagyok-e, miért nincs barátom, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!